Filmek a hangulatodra szabva

A téboly börtöne

18+ karika
Chattahoochee

Mesterszám

5.210 - -
 

Szerintem


A koreai háborúból visszatért veterán nem tud szabadulni harctéri élményeitől. A törvénnyel való összetűzését követően a Chattahoochee Elmegyógyintézetbe utalják. Itt az a rend, hogy az orvosok és az őrök kényükre-kedvükre mindent megtehetnek a betegekkel. Megfélemlítik, megalázzák az ápoltakat, kiélik szadista hajlamaikat. Amíg egy ember fel nem lázad ellenük...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Jared Leto 13 és fél kilót fogyott a Mielőtt meghaltam című filmben nyújtott alakításáért, amiért meg is kapta a Legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

Tudtad?

Az MPC CGI-szakemberei 6 hónapon át dolgoztak Godzilla pikkelyeinek teljes és részletes kialakításán.

Tudtad?

Zac Efron a Dave Francoval folytatott verekedős jelenetnél eltörte a csuklóját a Rossz szomszédság című filmben. A producerek bepánikoltak, és fontolgatni kezdték, miként lehetne a törött csuklót beleilleszteni a sztoriba, de Zac egy instant műtéttel megoldotta a problémát, így másnap már mehetett is tovább a forgatás.

Tudtad?

Eredetileg Nicole Kidman kapta volna Mrs. H szerepét A nimfomániás című filmben, de különböző konfliktusok miatt kikerült a produkcióból.

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Kommentek