Filmek a hangulatodra szabva

A téboly börtöne

18+ karika
Chattahoochee

Mesterszám

5.210 - -
 

Szerintem


A koreai háborúból visszatért veterán nem tud szabadulni harctéri élményeitől. A törvénnyel való összetűzését követően a Chattahoochee Elmegyógyintézetbe utalják. Itt az a rend, hogy az orvosok és az őrök kényükre-kedvükre mindent megtehetnek a betegekkel. Megfélemlítik, megalázzák az ápoltakat, kiélik szadista hajlamaikat. Amíg egy ember fel nem lázad ellenük...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A részeg pilóta a Walter Mitty titkos élete c. filmben azzal viccelődik, hogy "Grönlandon kábé 8 ember van összesen". Amikor Walter elmegy oda, valóban 8 különböző embert láthatunk a szigeten.

Tudtad?

A Banks úr megmentése című filmben Tom Hanks Walt Disney-t játssza, aki valójában a színész távoli rokona.

Tudtad?

Megan Hilty játszotta Glindát a Wicked című musicalben, ami az Óz alapsztorijára épül, 2014-ben pedig a Visszatérés Óz birodalmába című animációs filmben adja a Kínai hercegnő hangját.

Tudtad?

A rendező szerette volna megtartani Sam Witwicky (Shia LaBeouf) karakterét, de a filmstúdió mindenképp új férfi főszereplőt akart a Transformers: A kihalás kora című filmbe.

Tudtad?

Kenneth Branagh játszott már brit, német, ausztrál és amerikai karakterek szerepében, de ez az első, hogy orosz szereplőt alakít a Jack Ryan: Árnyékügynök c. filmben.

Kommentek