Filmek a hangulatodra szabva

Alice

 karika
Alice

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A hagyományos Woody Allen környezet – New York felsőközéposztály, értelmiség, család, neurózis. Alice életének abba a szakaszába érkezett, amelyben a nők (és a férfiak is) meg szokták kérdőjelezni eddigi éveik értelmét, és új impulzusokra, sőt új kapcsolatokra vágynak. Csakhogy mindezt megnehezíti katolikus neveltetése, meg a család iránt érzett felelőssége.Nem tudja eldönteni, vajon a jóképű, helyes szaxofonos képes lenne-e felvenni a versenyt a sikeres, ámde (vagy következésképpen) munkamániás férjjel. A kínai természetgyógyász receptjének köszönhetően Alice bizonyos helyzetekben láthatatlanná válik, és így meglesheti a férjét, a szeretőjét és a barátait, amikor azok nem is sejtik....

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Salvo története egy sematikus gengszterfilmet idéz, de a filmet máris kikiáltották az olasz és európai filmtörténelem egy meghatározó alkotásává, amely új alapokra helyezi a művészfilm jelenkori felfogását.

Tudtad?

A Lucy lett az első olyan felnőtt korhatáros film, melynél (részben) IMAX technológiát használtak a forgatás során.

Tudtad?

Bruce Willis 3 millió dollárt kapott volna négy forgatási napért az The Expendables – A feláldozhatók 3. című filmben, de kevesellte az összeget, ezért Stallone inkább lecserélte a karaktert Harrison Fordra.

Tudtad?

A Jack Ryan: Árnyékügynök a 2013. október elsején elhunyt Tom Clancy író és producer utolsó alkotása.

Tudtad?

Christian Bale-nek sikerült valóban felvennie karaktere legjellemzőbb vonásait: 18 kilóval kövérebb, nehezen mozgó, átfésült hajú fickó vált belőle az Amerikai botrány című film erejéig.

Kommentek