Filmek a hangulatodra szabva

Intruderek támadása

 karika
Flight of the Intruder

Mesterszám

5.610 - -
 

Szerintem


Észak-Vietnámban dúl a háború. Az amerikai haditengerészet nagy számban alkalmazza a 6-os bombázókat (A-6 Intruder), melyek ellen nem létezik hatásos védelem, mert úgy tervezték őket, hogy bármilyen időjárási viszonyok mellett tudjanak repülni, sőt éjszaka is. Egy éjszakai bevetés során Jake elveszíti társát, Marge-ot. Ettől kezdve a háború már csak személyes bosszút jelent számára. Új társával Virgil Cole-lal – a paranccsal szemben - Hanoi lebombázására indulnak…

Vetítések (tv)

Csütörtök
  • Paramount Channel - 12.21. 11:50
Péntek
  • RTL Spike - 12.22. 23:00
Hétfő
  • RTL Spike - 12.25. 23:00

Tudtad?

A Herkules című film forgatókönyve a Herkules: Thrák Háborúk című képregény alapján készült.

Tudtad?

Chris Cooper is szerepelt volna A nő néhány jelenetében, ha a végleges verzióból végül ki nem vágják az összeset.

Tudtad?

Robert Redford azért vállalta el az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben Alexander Pierce szerepét, mert unokái nagy rajongói a Marvel Studios filmjeinek.

Tudtad?

Julia Roberts egy interjún könnyekben tört ki, amikor arról beszélt, hogy az Augusztus Oklahomában c. filmben Meryl Streep mellett szerepel, aki ugyanis a kedvenc színésznője.

Tudtad?

Ágh István Huszárik Zoltán filmjeinek titkáról: "Stílusa egységes, mert mindig a halálba futó életről szól. Cselekménytelen, mert a lélek történetét kutatja, akár a költészet, képzőművészet és a zene. A motívumok eltűnnek és felbukkannak egyre tragikusabban; megunhatatlanok, mint a tenger, zöld rét és élet."

Kommentek