Filmek a hangulatodra szabva

Cape Fear − A rettegés foka

16+ karika
Cape Fear

Mesterszám

7.510 7.3 -
121 145 vélemény alapján

Szerintem

14 évi börtön után a pszichopata bűnöző, Max Cady kiszabadul, s csak egyetlen cél lebeg előtte, bosszút akar állni egykori ügyvédjén, San Bowdenen. Cady szörnyű jelenléte kísért mindenütt, egyre fenyegetőbbé válik, s szinte hatalmába keríti az egyre bizonytalanabbá váló családot. Sam hamarosan rájön, hogy a jog eszközeivel képtelen megvédelmezni gyönyörű feleségét és kamaszodó lányát. Ezért olyan eszközhöz folyamodik, amely végül elvezet ahhoz a szörnyű leszámoláshoz, ami Cape Fear-nél bekövetkezik. A film képi világa briliáns, a színészi alakítások pedig egyszerűen lenyűgözők, amint velük együtt átélhetjük a pszichológiai gyötrelem minden fázisát.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az ártatlanság virágaival kapott hivatalos belépőt Georgia az Oscar gálára "Legjobb külföldi film" kategóriában.

Tudtad?

Saajan Fernandes (az Ezerízű szerelem főszereplője): "Amikor a feleségem meghalt, vízszintes koporsóba temették... Másnap megpróbáltam venni magamnak egy hasonlót, de csak függőlegeset tudtak ajánlani. Egész életemben álltam a buszokon, vonatokon, nehogy már halálom után is állnom kelljen!"

Tudtad?

A Lány kilenc parókával Sophie van der Stap azonos című – Magyarországon is megjelent – bestselleréből készült.

Tudtad?

Godzilla még sosem volt ilyen nagy, mint a 2014-es feldolgozásban: ezúttal 108.2 méter magas.

Tudtad?

Chris Evans és Scarlett Johansson együtt írtak néhány közös párbeszédet az Amerika kapitány - A tél katonája című filmben.

Kommentek