Filmek a hangulatodra szabva

Szakíts helyettem

12+ karika
 

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Bókay János vígjátékának televíziós feldolgozása egy ügyvéd komikus, ámde életből vett, férfi-női szeret-nem-szeret viszonyokat karakterisztikusan példázó szerelmi háromszög-története. Miklós orvos barátját, Ferit kéri meg arra, szakítson helyette hisztérikus és túl vehemens, ámde imádnivaló szeretőjével, a férjes asszony Lilivel. Csakhogy a döntő pillanatban feltűnik a hölgy férje, előkerül egy revolver, a bajtársi segítség pedig túl jól sikerül...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Natalia Oreiro, A német doktor című filmben vállalt szerepéért két hónapig intenzíven tanult németül, ugyanis a párbeszédek több mint fele ezen a nyelven van.

Tudtad?

Az FC Barcelona a világ legsikeresebb és legnépszerűbb futballklubja. A sikerek megalapozásában kiváló magyar játékosoknak is kulcsszerepe volt. A Magyarok a Barcáért című film a Barcelona magyar hőseit mutatja be nem mindennapi módon.

Tudtad?

Bár a Lucy ázsiai jeleneteit Taiwanon forgatták, Mr. Jang és csatlósai koreai nyelven beszélnek.

Tudtad?

Godzilla még sosem volt ilyen nagy, mint a 2014-es feldolgozásban: ezúttal 108.2 méter magas.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával film rendezője, Marc Rothemund olyan, Magyarországon is közismert filmeket rendezett korábban, mint a Hangyák a gatyában tinivígjáték, és az Oscar-díjra jelölt Sophie Scholl – Aki szembeszállt Hitlerrel című történelmi dráma.

Kommentek