Filmek a hangulatodra szabva

Életre halálra

 karika
American Me

Mesterszám

8.210 7.2 -
5 600 vélemény alapján

Szerintem


Santana, a spanyol származású kegyetlen bűnöző rettegésben tartja Los Angelest. Szerteágazó kapcsolatain keresztül olyan hatalomra tesz szert, amley kiterjed életre halálra. Santana az egyszerű elítéltből, egy amúgy is erőszakos közösség vezérévé válik. A börtönből szabadulva hatalmát az utcára is kiterjeszti…

amerikai film 1992,
színes akciófilm
Hossz: 120 perc
Korhatár: év

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Végtelen szerelem az 1981-es azonos nevű film remake-je.

Tudtad?

Az Üstökös a Mumin-völgy fölött című film első finn nyelvű változatában elírták Tove Jansson regényének címét, finnül két szinonímát egymás mellé téve, Üstökös és üstökös névre keresztelték így a filmet, később persze ezt korrigálták.

Tudtad?

A Csajkeverők női főszerepét játszó, mindössze 24 esztendős Imogen Poots fiatal kora ellenére veteránnak számít a kamerák előtt, filmes karrierjét ugyanis éppen 10 évvel ezelőtt, a V mint vérbosszú című akció-thrillerben kezdte.

Tudtad?

A nimfomániás a harmadik része Lars Von Trier "Depresszió-trilógiájának", melynek első része az Antikrisztus, második a Melankólia (2011). Mindhárom film Charlotte Gainsbourg főszereplésével készült.

Tudtad?

Dahan tökéletesen választotta ki a Grace: Monaco csillaga szereplőgárdáját: az elegáns, és finom Grace-t Nicole Kidman, a mindig határozott és eltökélt III. Rainert pedig Tim Roth kelti életre, Maria Callas szerepében pedig Paz Vega tündököl.

Kommentek