Filmek a hangulatodra szabva

Játékszerek

12+ karika
Toys

Mesterszám

4.510 5.0 -
25 865 vélemény alapján

Szerintem

Leslie és Elzászka, a multimilliomos játékgyáros két imádott, de felnőni sosem képes gyermeke a papa halála után Leland nagybácsi, a tábornok szárnyai alá kerül. A háborút megjárt katonatiszt a cég irányítását is átveszi, és hamarosan a plüssállatok és csodálatos játékok helyett a gyártósoron megjelennek a műanyagpuskák és távirányítható tankok. A mesebeli játékvilágot megmérgezi az erőszak, megkezdődik a játékok csatája, amelyben a békeszerető babákat és mackókat súlyos vereség fenyegeti. Ám a nagybácsi arra nem számított, hogy a kialakult hadiállapotban Leslie-nek és Elzászkának is lesz egy-két leleményes hadicsele...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Eredetileg Nicole Kidman kapta volna Mrs. H szerepét A nimfomániás című filmben, de különböző konfliktusok miatt kikerült a produkcióból.

Tudtad?

Ralph Fiennes és Felicity Jones apát és lányát alakította a Kisvárosi Rock 'n' Roll című filmben. A titokzatos szeretőben viszont egy párt alkotnak, amin Jones-nak eleinte furcsa volt, Fiennes viszont lazán legyintett: "Ugyan már! Ez csak egy szerep!"

Tudtad?

A Szörny mentőakció a Rainmaker Entertainment első filmje, ami mozikba került, ráadásul 3D-ben.

Tudtad?

Az Amerikai botrány veszekedős jelenetében Christian Bale és Jennifer Lawrence végig rögtönöz, ugyanis képtelenek voltak azonosulni a forgatókönyvben leírt sorokkal. Így a rendező, David O. Russell beleegyezett: Mondjatok amit akartok!

Tudtad?

Nepál szívében él egy elkülönült női közösség, akik egyedülálló életformát választottak (Dolma Lányai).

Kommentek