Filmek a hangulatodra szabva

Mondvacsinált hős

16+ karika
Hero

Mesterszám

7.610 6.4 -
17 219 vélemény alapján

Szerintem

Bernie Laplante-ra (Dustin Hoffman) bizony rájár a rúd. A piti bűnöző nemrég vált el, fiát feleségének ítélte a bíróság, a rendőrök vadásznak rá, és még fél pár cipőjét is elveszti, amikor élete kockáztatásával egy lezuhant repülőgép utasait kezdi kimenteni a szétroncsolódott gépből – ahonnan aztán szőrén-szálán eltűnik. A fedélzeten utazott riporternő (Geena Davis) meglátja a nagy sztorit az önzetlen hős történetében, és keresni kezdi az ismeretlen férfit – Bernie-t. Csakhogy a hősi babérokat valaki más készül learatni helyette…

Vetítések (tv)

Vasárnap
  • Cinemax - 06.30. 09:30

Tudtad?

Megan Hilty játszotta Glindát a Wicked című musicalben, ami az Óz alapsztorijára épül, 2014-ben pedig a Visszatérés Óz birodalmába című animációs filmben adja a Kínai hercegnő hangját.

Tudtad?

Bill Murray karakterneve A Grand Budapest Hotel című filmben szándékosan lett M. Ivan, ami magyar Mi van? kérdésre hajaz.

Tudtad?

A Végtelen szerelem az 1981-es azonos nevű film remake-je.

Tudtad?

Kezdetben Cate Blanchett-et szánták A futurológiai kongresszus főszerepére.

Tudtad?

Gary Poulter, aki Wade-et (G-Daawg) alakítja a Joe című filmben, egy hajléktalan, ugyanis a rendező, David Gordon Green szokása, hogy helyi lakosokat toborozzon filmjeibe. Polter néhány hónappal a film befejezte után az utcákon halt meg.

Kommentek