Filmek a hangulatodra szabva

Szabad préda

16+ karika
Freejack

Mesterszám

3.910 5.3 -
11 970 vélemény alapján

Szerintem

Amikor az ígéretes tehetségű autóversenyző, Alex Furlong beszáll áramvonalas versenyautójába, még nem sejti, hogy élete hamarosan milyen érthetetlen fordulatot vesz. A pályán egy végzetesnek tűnő baleset során olyan sebességet ér el, ami a jövőbe, 2009-be katapultálja. Halálra rémülten menekül ismerősnek tűnő, és mégis a megszokottól fenyegetően eltérő utcákon, a nyomában egy csapat XXI. századi fejvadásszal, akiknek a vezetője Vacendak. Menekülés közben, hogy megérthesse, miért is került ebbe a helyzetbe, Furlong megpróbálja rekonstruálni a múltját. Rátalál barátnőjére, Julie-ra, aki most 18 évvel idősebb és a McCandless mamutvállalat egyik igazgatója. Az asszony olyan elképesztő magyarázattal szolgál a történtekre vonatkozóan, amelyet Furlong még a legvadabb álmaiban sem képzelt volna…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A közös szenvedély 19 millió fontba került, ebből 16 milliót a FIFA finanszírozott.

Tudtad?

A Violetta: A koncert turnéja során a szereplők bejárták Nyugat-Európát és összesen 30 alkalommal léptek fel, több mint 170.000 ember előtt.

Tudtad?

Az MPC CGI-szakemberei 6 hónapon át dolgoztak Godzilla pikkelyeinek teljes és részletes kialakításán.

Tudtad?

Kit Harington hihetetlen mértékű fizikai változáson ment keresztül a Pompeji főszerepéért. Bizony, egy gladiátornak nem lehet pocakja.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Kommentek