Filmek a hangulatodra szabva

Viharszív

16+ karika
Thunderheart

Mesterszám

7.210 6.8 -
11 011 vélemény alapján

Szerintem

Ray Levoi fiatal és tapasztalatlan FBI ügynök ereiben sziú indián vér folyik. Őt választották ki sok kollégája közül, hogy a Dél-Dakota állambéli Badlands környékén megoldjon néhány titokzatos gyilkosságot. Az indiánok nagyon zárkózottak, ezért az FBI nyomozása eleve kudarcra volt ítélve. Ahogy Ray viszont elkezdett nyomozni, a helybéliek egy idő után a bizalmukba fogadták őt. Ray szembesül családja és népe örökségével, valamint az indiánokkal üzletelő korrupt rendőrökkel...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Zac Efron a Dave Francoval folytatott verekedős jelenetnél eltörte a csuklóját a Rossz szomszédság című filmben. A producerek bepánikoltak, és fontolgatni kezdték, miként lehetne a törött csuklót beleilleszteni a sztoriba, de Zac egy instant műtéttel megoldotta a problémát, így másnap már mehetett is tovább a forgatás.

Tudtad?

A Walter Mitty titkos élete c. filmben a főszerepre alkalmasnak vélték Jim Carrey-t, Owen Wilsont, Mike Myers-t és Sacha Baron Cohen-t is, de végül Ben Stiller kapta meg azt.

Tudtad?

A Galaxis őrzői című Marvel képregényadaptációban Groot eredeti hangját Vin Diesel, Rocket hangját pedig Bradley Cooper adta a produkcióhoz.

Tudtad?

A Végtelen szerelem az 1981-es azonos nevű film remake-je.

Tudtad?

A Borgman Hollandia hivatalos belépője a 2014-es Oscar gálára a legjobb külföldi film kategóriában.

Kommentek