Filmek a hangulatodra szabva

Viharszív

16+ karika
Thunderheart

Mesterszám

7.210 6.8 -
11 011 vélemény alapján

Szerintem

Ray Levoi fiatal és tapasztalatlan FBI ügynök ereiben sziú indián vér folyik. Őt választották ki sok kollégája közül, hogy a Dél-Dakota állambéli Badlands környékén megoldjon néhány titokzatos gyilkosságot. Az indiánok nagyon zárkózottak, ezért az FBI nyomozása eleve kudarcra volt ítélve. Ahogy Ray viszont elkezdett nyomozni, a helybéliek egy idő után a bizalmukba fogadták őt. Ray szembesül családja és népe örökségével, valamint az indiánokkal üzletelő korrupt rendőrökkel...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Kellan Lutz, a Herkules legendája főszereplője forgatás közben minden jelenet után felüléseket és fekvőtámaszokat nyomott, hogy férfiasabbnak érezze magát, és keményen tudjon a kamerába nézni. Sokszor nap végére több mint ezret csinált a gyakorlatokból.

Tudtad?

Amikor Sellars a Robotzsaru c. filmben megnézi a robot-géptestet, láthatjuk, hogy az ugyan az, mint a Robotzsaru 1987-es változatában. Ott javasolja, hogy lehetne kicsit "katonásabb", és legyen inkább fekete. Így hozták létre a 2014-es film főhősének testét.

Tudtad?

A 47 Ronin c. film a hetedik adaptációja egy japán népmesének. Feldolgozták már Genroku Chûshingura (1941), Chûshingura (1958), Chûshingura (1962), Akô-jô danzetsu (1978), Shijûshichinin no shikaku (1994) és Saigo no Chûshingura (2010) címen is, de ez a történet első hollywood-i megfilmesítése.

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Tudtad?

A komornyik című filmnek 41 jegyzett producere van, valószínűleg ez világrekordnak számít.

Kommentek