Filmek a hangulatodra szabva

A szerelem nevű dolog

 karika
The Thing Called Love

Mesterszám

6.710 6.3 -
5 499 vélemény alapján

Szerintem

Tízezer country-énekesből egynek ha sikerül kitörnie,Miranda (Samantha Mathis) mégis bízik a szerencséjében, és egy cowboy (Dermot Mulroney), egy déli szépség (Sandra Bullock) és egy isteni hangú texasi fiú (River Phoenix) társaságában színpadra áll.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Műkincsvadászok bemutatóját eredetileg 2013 decemberére tervezték, még a nagy díjátadók előtt, de George Clooney úgy látta, hogy a speciális effektek még javításra szorulnak, és így nem fognak díjat nyerni. Ezért a stúdió a következő év februárjára halasztotta a premiert.

Tudtad?

Eredetileg Jennifer Garner játszotta volna az ellenállhatatlan Elisabeth szerepét a Működik a kémia c. filmben, de terhessége miatt végül Olivia Wilde kapta a főszerepet.

Tudtad?

Gwyneth Paltrow bevallotta, hogy rendkívül kínosan érezte magát a Vágyak szerelmesei című film vetkőzős jelenetének forgatása közben.

Tudtad?

A Frank című film főhősét alkotói Chris Sievey brit komikus Frank Sidebottom néven ismert karaktere alapján dolgozták ki.

Tudtad?

A Szex az ex után című film forgatásának első napja vasárnapra esett, az egyik forró jelenet így egy valódi masszázsszalonban készült, ami vasárnaponként zárva tart.

Kommentek