Filmek a hangulatodra szabva

Az ártatlan

16+ karika
The Innocent

Mesterszám

4.410 5.7 -
1 225 vélemény alapján

Szerintem

Leonardot a háború után Berlinbe rendelik. Azt a feladatot kapja, hogy orosz titkos telefonszámok után nyomozzon. A számára egészen szokatlan világban egy férjes asszony személyében talál kapaszkodót, akinek a társasága egyre fontosabb lesz a számára. Hamarosan kénytelenek lesznek belátni: ez szerelem. De akkor hogyan tovább? Van-e remény a beteljesülésére, amikor a körülmények ennyire összeesküdtek a szerelmesek ellen?

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Kellan Lutz, a Herkules legendája főszereplője forgatás közben minden jelenet után felüléseket és fekvőtámaszokat nyomott, hogy férfiasabbnak érezze magát, és keményen tudjon a kamerába nézni. Sokszor nap végére több mint ezret csinált a gyakorlatokból.

Tudtad?

Zac Efron a Dave Francoval folytatott verekedős jelenetnél eltörte a csuklóját a Rossz szomszédság című filmben. A producerek bepánikoltak, és fontolgatni kezdték, miként lehetne a törött csuklót beleilleszteni a sztoriba, de Zac egy instant műtéttel megoldotta a problémát, így másnap már mehetett is tovább a forgatás.

Tudtad?

Clive Dawson, a Mars - Az utolsó napok című film forgatókönyvírója próbált hű maradni Sydney J. Bounds eredeti történetéhez. Habár abban a legénység 6 férfiból állt, az adaptációban Dawson filmjében két karakter nő.

Tudtad?

A Sráckor című film munkacíme eredetileg 12 év volt, a rendező a közben megjelent Oscar-díjat nyert 12 év rabszolgaság miatt változtatta meg a címét.

Tudtad?

Eredetileg Nicole Kidman kapta volna Mrs. H szerepét A nimfomániás című filmben, de különböző konfliktusok miatt kikerült a produkcióból.

Kommentek