Filmek a hangulatodra szabva

A nagy ugrás

12+ karika
The Hudsucker Proxy

Mesterszám

7.710 7.3 -
63 007 vélemény alapján

Szerintem

Amikor Waring Hudsucker, a mamutvállalat nagyfőnöke nemes egyszerűséggel kisétál a toronyház legfelső emeletének ablakán, az "árván maradt" igazgatótanács zseniális terv megvalósításába kezd. Leverik a részvények árát, hogy azután bagóért felvásárolhassák. Ehhez elegendő, ha egy feltűnően gügye alakot neveznek ki a cég elnökéül. Meg is van az ideális balek, Norville Barnes küldönc személyében, aki állandóan bugyuta találmányokon töri a fejét. De még a naiv Norville is szagot fog, és - hullahopp! - ellenakcióba kezd...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Robert Redford azért vállalta el az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben Alexander Pierce szerepét, mert unokái nagy rajongói a Marvel Studios filmjeinek.

Tudtad?

Romola Garai, a Mars - Az utolsó napok c. film szereplője szerint "a szkafandert épp olyan érzés viselni, mint a fűzőt. Iszonyú kényelmetlen."

Tudtad?

A Halálos mélységben Aksel Hennie (Petter) autóbalesete nem egészen úgy volt leírva a forgatókönyvben, ahogy végül történt: A Jeep azért borult fel, mert a színész túl éles kanyart vett vele. Bizony, nem egy kaszkadőr borult.

Tudtad?

Először majdnem Martin Scorsese rendezte a Téli mesét, de később meghátrált és kijelentette: "Ezt képtelenség megfilmesíteni!"

Tudtad?

A Bűbáj és kéjelgés című filmben szerepel Santiago Segura, akit legtöbben úgy ismernek: Torrente. A spanyol átváltozóművész itt egészen más arcát mutatja.

Kommentek