Filmek a hangulatodra szabva

Az a régi kábulat

12+ karika
Le péril jeune

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A négy középiskolai barát újra találkozik egymással, hogy tanúi legyenek a gyermek születésének, akinek az apja – az ötödik társuk – nemrég halt meg. A fiúk 1975-ben érettségiztek, és most az egyik párizsi kórházban a szülést várják. Eközben próbálják megérteni a történteket. Hogyan lett a barátjukból, a boldog és szerencsés Tomasiból drogfüggő, és mi vezetett a haláláig, amelyet túladagolás okozott. Felidézik a végzős évüket, amikor a lányokról, a drogról, a szüleikkel való kapcsolatukról, a jövőről beszélgettek.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával nagy közönségsikert aratott a német mozikban, és 2014 a Nemzeti Rákellenes Napra időzítve került a magyar mozikba.

Tudtad?

A Monty Python forradalmasította és népszerűvé tette azt a típusú angol abszurd humort, amin azóta már generációk nőttek fel.

Tudtad?

A Vágyak szerelmesei című filmben Pink, az énekesnő második szerepét alakítja. A stáblistában viszont az eredeti nevét adta meg, mint Alecia Moore. Az első filmje A 2007-es Katakombák.

Tudtad?

A Sráckor című film 45 forgatási napja 2002 májusától 2013 augusztusáig tartott.

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Kommentek