Filmek a hangulatodra szabva

Az aranyifjú

12+ karika
Sherlock Holmes: The Eligible Bachelor

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Egész Londont legújabb szenzáció, Lord St. Simon közelgő frigye foglalkoztatja. Az ősi nemesi család sarja egy amerikai lányt, Hettie Dorant készül oltár elé vezetni. Miss Doran apja a kaliforniai aranyláz idején szerzett jelentős vagyont, így leánya, bár távolról sem arisztokrata, mégis jó parti. A vőlegény családjának idősebb tagjai szerint a pár nem költözhet az esküvő után Glaven kastélyába – mely a família ősi otthona –, mert az épület nem alkalmas arra, hogy benne lakjanak. Ám Hettie szerint Glaven a legcsodálatosabb hely, amit valaha látott. Felvirrad az esküvő napja, a pár nagy pompa közepette egybekel. Ám a tömegben feltűnik egy titokzatos, lefátyolozott nő: Flora Miller a színésznő, Lord St. Simon hajdani kedvese. Felbukkanásával egyidőben Hettie, az ifjú asszony nyomtalanul eltűnik...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Niko – Kistesó nagy bajban című film a harmadik finn 3D-ben készült mozi, mindhárom animációs.

Tudtad?

Eredetileg egy csókjelenet is felvételre került a Kenau című filmben, Monic Hendrickx és Barry Atsma között, de a végleges verzióban kivágták azt.

Tudtad?

Bár a főszereplők közt szerepel, Jet Li összesen 5 percet játszik a The Expendables – A feláldozhatók 3. című akciófilmben.

Tudtad?

A Lucy lett az első olyan felnőtt korhatáros film, melynél (részben) IMAX technológiát használtak a forgatás során.

Tudtad?

A Flörti Dancingben, amikor Bruce és Drew táncolnak a parkolóban, és egy kocsi dudálva hajt el mellettük, a sofőr maga Simon Pegg. Ismerhetjük őt a Haláli hullák hajnala, a Paul, és a Vaskabátok című filmekből.

Kommentek