Filmek a hangulatodra szabva

Halhatatlan kedves

 karika
Immortal Beloved

Mesterszám

8.110 7.5 -
18 101 vélemény alapján

Szerintem

Beethoven halálakor egy különös végrendeltet hagy maga után, miszerint minden földi vagyonát „halhatatlan kedvesére” hagyja…s elindulnak a találgatások., hogy ennek a szenvedélyes, önző és szívtelennek megismert férfinak vajon ki lehetett ilyen fontos?

angol film 1994,
színes romantikus film
Hossz: 116 perc
Korhatár: év

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Hans Petter Moland rendező Az eltűnés sorrendjében c. filmben harmadik alkalommal dolgozik együtt a skandináv film egyik legelismertebb színészével, Stellan Skarsgard-dal (Dogville, Melankólia, A nimfomániás), akinek mások mellett Bruno Ganz az egyik legismertebb színészpartnere a filmben.

Tudtad?

Az eltűnés sorrendjében kemény északi bosszúfilm, a skandináv országoktól megszokott fekete humorral fűszerezve, ahol az áldozatokat az eltűnés sorrendjében ismerhetjük meg...

Tudtad?

Az apáca az 1966-os azonos nevű filmet vette alapul történetéhez.

Tudtad?

Ganxsta Zolee egy képzeletbeli kis közép-ázsiai ország, Taplisztán elnökének szinkronhangját adja a Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmben.

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Kommentek