Filmek a hangulatodra szabva

Lapzárta

16+ karika
The Paper

Mesterszám

6.510 6.5 -
10 210 vélemény alapján

Szerintem

Henry Hackett élete egy merő rohanás! Az egyik New York-i napilap, felelős szerkesztője, miközben a felesége nyolc hónapos terhes. És, hogy többet lehessen a családjával, megpróbál új állást találni…A legnagyobb felfordulás közepén hihetetlen lehetőség nyílik az újság számára, de szinte minden tervét fel kell adnia, hogy a szövevényes ügy végére járjon...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Julianne Moore egy interjúban elmondta: Courtney Love és Patti Smith személyét próbálta összegyúrni Maisie tudja c. filmben, ahol ugyanis egyszerre alakít rockszárt és anyukát.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. a az egyetlen Pókember filmek közül, amelyet teljes egészében New Yorkban forgattak, nem mellesleg ez a valaha készült legnagyobb filmes produkció New York Cityben.

Tudtad?

Ha a Godzilla filmhez a digitális trükköket egyetlen komputeren számították volna ki, akkor azok 445 év alatt készültek volna el: vagyis egy reneszánsz CGI-szakembernek 1570-ben kellett volna megnyomni a “render” gombot.

Tudtad?

Lenny Abrahamson Frank című filmje a Sundance Filmfesztiválon elsöprő kritikai és közönségsikert aratott.

Tudtad?

A Mr. Morgan utolsó szerelme 2011 augusztusában történő forgatása helyszínéül szolgált Párizs, Brüsszel, Köln és Bretagne.

Kommentek