Filmek a hangulatodra szabva

Promenád a gyönyörbe

12+ karika
The Road to Wellville

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A Promenád a gyönyörbe a kukoricapehely feltalálójának különc, egészségbolond alakjának igaz története a 20. század elején. Kelogg, aki megrögzött híve a holisztikus egészségmegőrző gyakorlatok jótékony hatásának, fürdőt nyit, amely azonnal odavonzza a kor tehetős rétegeit. A szexuális- és házassági problémákkal küzdő fiatal párnak nem sokat segít a különböző neműek elkülönítése, melyet a Kelogg szanatóriumban rájuk erőltetnek, a helyzetet pedig tovább súlyosbítja Will előzékeny ápolónője és Eleanor találkái a német szexuálpszichológusokkal.
A rendező Alan Parker gyilkos szatírája és a parádés szereposztás biztosan kigyógyít minden bajunkból!

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Matthew McConaughey 21,5 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam főszerepéért, ugyanis AIDS-es beteget kell alakítania. Meglehetősen hiteles lett, csont és bőr maradt belőle.

Tudtad?

A Llewyn Davis világa rendezői, a négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen napjaink legelismertebb amerikai alkotópárosa, akiknek mostani remeklése tavaly a cannes-i versenyprogramban volt először látható, és a Steven Spielberg vezette zsűri a zsűri nagydíját ítélte oda a filmnek.

Tudtad?

A Bérgavallér azon ritka filmek közé tartozik, amelyekben szerepel Woody Allen, de nem ő volt a rendező.

Tudtad?

A pokol kapujában a Tokiói Nemzetközi Filmfesztiválon 2012-ben Neslihan Atagül révén elnyerte a legjobb színésznő díját.

Tudtad?

A Filmalap a Viharsarok forgatókönyvének fejlesztését 2,6 millió, a film gyártását pedig 60 millió forinttal támogatta.

Kommentek