Filmek a hangulatodra szabva

Szemben az igazsággal

 karika
Blind Justice

Mesterszám

5.110 5.8 -
549 vélemény alapján

Szerintem

Valahol a vadnyugaton egy fegyveres férfi egy kisgyermek társaságában igyekszik Los Portalesbe, hogy eleget tegyen egykori ellenfele utolsó kívánságának. A magányos férfi, Canaan megjárta már a poklok poklát, amikor a polgárháborúban sebesülten egy tömegsírba dobták és sorsára hagyták. Látását azóta sem nyerte teljesen vissza, és elméjén is nyomott hagytak a hányattatások. Canaan azonban tudja, mit cselekszik és betartja adott szavát, egykori ellenfele gyermekét viszi el az édesanyjához. Útközben azonban betér San Pedróba, ahol hamar kiderül, hogy rajta múlik a városka további sorsa. San Pedrót ugyanis gengszterek, csavargók bandája fenyegeti. Amikor Canaan elindul, hogy segítséget hozzon, elôször katonák fogságába esik, majd amikor onnan megszökik, egyenesen a bűnözôk karjába fut. Kérdés, hogy sikerül-e neki még egyszer túljárni ellenfelei eszén, és vajon tényleg ô San Pedro túlélésének záloga?

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Philomena c. filmben néhány visszaemlékezés eredeti videókból lett kiválogatva. Van olyan is benne, amit a film kedvéért vettek fel, de olyan is, ami valódi emlék a hölgy igazi fiáról.

Tudtad?

2012 májusában Sally Hawkinst egyéb kötelezettségei miatt Olivia Williamsre cserélték a Mars - Az utolsó napok c. filmben.

Tudtad?

Dwayne Johnson kapta volna Cade Yeager karakterét a Transformers: A kihalás kora című filmben, de ő inkább a Herkules főszerepét választotta.

Tudtad?

A Viharsarok rendezője, Császi Ádám a film forgatókönyvét Szabó Ivánnal közösen jegyzi.

Tudtad?

A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája az ötödik filmfeldolgozás Kohlhaas Mihály életéről. Heinrich von Kleist történelmi tárgyú kisregényéből több mint húsz színpadi feldolgozás is született.

Kommentek