Filmek a hangulatodra szabva

A gyanú árnyékában

 karika
Degree of Guilt

Mesterszám

6.510 6.5 -
144 vélemény alapján

Szerintem


Egy Pulitzer díjas újságírót holtan találnak szállodai szobájában. A gyilkosság elkövetésével Mary Carelli-t, az ismert televíziós személyiséget gyanúsítják. A hölgy azzal védekezik, hogy a férfi meg akarta őt erőszakolni és önvédelemből követte el tettét. A bizonyítékok azonban cáfolják a nemi erőszakkísérletet. Mary egykori szeretőjéhez és tizenéves fiának apjához, az ügyvéd Chris Paget-hez fordul segítségért. Chris elvállalja az ügyet, ám nem sokkal később ráébred arra, hogy már többet tud az igazságról mint amennyit valaha is tudni akart…

amerikai-német film 1995,
színes thriller
Hossz: 200 perc
Korhatár: év

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Csajkeverők forgatókönyvet is jegyző Tom Gormican szándéka egy olyan romantikus vígjáték elkészítése volt, amely elsősorban a férfiak szemszögéből ábrázolja az ismerős helyzeteket.

Tudtad?

A Llewyn Davis világa rendezői, a négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen napjaink legelismertebb amerikai alkotópárosa, akiknek mostani remeklése tavaly a cannes-i versenyprogramban volt először látható, és a Steven Spielberg vezette zsűri a zsűri nagydíját ítélte oda a filmnek.

Tudtad?

A hobbit: Smaug pusztaságának forgatásán Ian Holm és Christopher Lee jeleneteit a londoni Pinewood Studióban vették fel a színészek egészségügyi okaira hivatkozva, ezen felül egyikőjük sem volt hajlandó Új-Zélandra repülni.

Tudtad?

A Lego-kaland című film elkészítésénél kombinálták az stop-motion technikát és a CGI-t. A készítők azt akarták, hogy a számítógéppel készült effektek ne látszódjanak egyértelműen, és a látvány valódinak tűnjön.

Tudtad?

Lucía Puenzo írta a könyvet, amin A német doktor című film története alapszik, de ő írta a forgatókönyvet, ő rendezte a filmet, és ő volt a producer is.

Kommentek