Filmek a hangulatodra szabva

A gyanú árnyékában

 karika
Degree of Guilt

Mesterszám

6.510 6.5 -
144 vélemény alapján

Szerintem


Egy Pulitzer díjas újságírót holtan találnak szállodai szobájában. A gyilkosság elkövetésével Mary Carelli-t, az ismert televíziós személyiséget gyanúsítják. A hölgy azzal védekezik, hogy a férfi meg akarta őt erőszakolni és önvédelemből követte el tettét. A bizonyítékok azonban cáfolják a nemi erőszakkísérletet. Mary egykori szeretőjéhez és tizenéves fiának apjához, az ügyvéd Chris Paget-hez fordul segítségért. Chris elvállalja az ügyet, ám nem sokkal később ráébred arra, hogy már többet tud az igazságról mint amennyit valaha is tudni akart…

amerikai-német film 1995,
színes thriller
Hossz: 200 perc
Korhatár: év

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Miguel Ferrer az 1987-es és a 2014-es Robotzsaruban is szerepel.

Tudtad?

A Csajkeverők elsőfilmes rendezője, Tom Gormican maga is a filmnek helyszínt adó New Yorkban élt szingli huszonévesként, így nem esett nehezére megragadni a nagyváros trendi fiataljainak életére jellemző pillanatokat.

Tudtad?

Habár Felicity Jones középiskolás tinilányt alakít a Kísértés c. filmben, valójában 28 éves volt a forgatás alatt, a film megjelenésekor pedig 30.

Tudtad?

A Viharsarok stábjában több pályakezdő is dolgozott, például Kalicz Klára jelmeztervező és Takács Nóra látványtervező.

Tudtad?

Hans Petter Moland rendező Az eltűnés sorrendjében c. filmben harmadik alkalommal dolgozik együtt a skandináv film egyik legelismertebb színészével, Stellan Skarsgard-dal (Dogville, Melankólia, A nimfomániás), akinek mások mellett Bruno Ganz az egyik legismertebb színészpartnere a filmben.

Kommentek