Filmek a hangulatodra szabva

A gyanú árnyékában

 karika
Degree of Guilt

Mesterszám

6.510 6.5 -
144 vélemény alapján

Szerintem


Egy Pulitzer díjas újságírót holtan találnak szállodai szobájában. A gyilkosság elkövetésével Mary Carelli-t, az ismert televíziós személyiséget gyanúsítják. A hölgy azzal védekezik, hogy a férfi meg akarta őt erőszakolni és önvédelemből követte el tettét. A bizonyítékok azonban cáfolják a nemi erőszakkísérletet. Mary egykori szeretőjéhez és tizenéves fiának apjához, az ügyvéd Chris Paget-hez fordul segítségért. Chris elvállalja az ügyet, ám nem sokkal később ráébred arra, hogy már többet tud az igazságról mint amennyit valaha is tudni akart…

amerikai-német film 1995,
színes thriller
Hossz: 200 perc
Korhatár: év

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Halálos mélység rendezője, Erik Skjoldbjærg a kilencvenes évek végén Álmatlanság címmel remek thrillert készített, amelyből azonos címen Christopher Nolan rendezett hollywoodi újrafeldolgozást Al Pacino főszereplésével.

Tudtad?

Ha a Godzilla filmhez a digitális trükköket egyetlen komputeren számították volna ki, akkor azok 445 év alatt készültek volna el: vagyis egy reneszánsz CGI-szakembernek 1570-ben kellett volna megnyomni a “render” gombot.

Tudtad?

Az ártatlanság virágaival kapott hivatalos belépőt Georgia az Oscar gálára "Legjobb külföldi film" kategóriában.

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Tudtad?

Az Aura c. film alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül, az alkotók összefogásának eredményeképpen jött létre.

Kommentek