Filmek a hangulatodra szabva

Győzelem

 karika
Victory

Mesterszám

7.510 - -
 

Szerintem

1913-ban Axel Heyst az indiai Surabaya kikötő közelében él egy szigeten. Egy napon átmegy a szomszéd szigeten lévő szállodába, amit egy Schomberg nevű német férfi vezet. Ott megismerkedik Almával, aki egy női zenekarban játszik. San Giacomo, a zenekar vezetője, el akarja ˝adni˝ Almát a szerelmes Schombergnek. A lány könyörög Axelnek, hogy segítsen neki. A férfi magával viszi őt a szigetre, ahol egymásba szeretnek. Alma csalódott ˝tulajdonosa˝ azonban nem adja fel ilyen könnyen.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Kellan Lutz, a Herkules legendája főszereplője forgatás közben minden jelenet után felüléseket és fekvőtámaszokat nyomott, hogy férfiasabbnak érezze magát, és keményen tudjon a kamerába nézni. Sokszor nap végére több mint ezret csinált a gyakorlatokból.

Tudtad?

Az Adéle élete forgatásakor a stábban nem volt sem fodrász, sem sminkes. A film nagy részében pedig a főszereplő színésznőknek egyenesen tilos volt sminket viselniük.

Tudtad?

A Sráckor című film 45 forgatási napja 2002 májusától 2013 augusztusáig tartott.

Tudtad?

A Halálos mélység főszereplője Aksel Hennie a Fejvadászok című thrillerből, Wes Bentley Az éhezők viadalából, Stephen Lang pedig az Avatarból lehet ismerős a magyar nézők számára.

Tudtad?

Kellan Lutz, amikor megkapta a Herkules legendája főszerepét, testalkatilag minél nagyobb akart lenni, de a rendező azt mondta neki: "Inkább a kockás hasadat emeljük ki még jobban!"

Kommentek