Filmek a hangulatodra szabva

Tiszta játszma

16+ karika
Fair Game

Mesterszám

2.810 4.1 -
9 921 vélemény alapján

Szerintem

A gyönyörű jogásznő, Kate McQueen éppen szokásos kocogására indul, amikor egy rejtélyes merénylő kis híján agyon nem lövi. A fiatal nőnek a rendőrség ezért védőőrizetet ad. ˝Őrangyala˝, a jóképű Max Kirkpatrick gyilkossági nyomozó, egy olyan titkos búvóhelyen igyekszik biztonságba helyezni a lányt, ahol különleges bűnesetek tanúit szokták elrejteni az esetleges merénylők elől. A hely tökéletesen biztonságosnak tűnik, azonban arra még a nyomozók sem számítanak, hogy Kate üldözője nem más, mint Kazak, az egykori KGB-ügynök, akinek még az FBI-nál is kiterjedt kapcsolatai vannak. Így aztán nem is meglepő, hogy amikor Kate hitelkártyára rendel pizzát, rögtön a nyomára bukkannak és megindul a hajsza...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Pulykaland egyik jelenetében egy falusi lakos dinamittal dobja meg a pulykákat. A dinamitot azonban csak 1867-ben találták fel, azaz 250 évvel később.

Tudtad?

Chris Pratt 26 kiló súlyfelesleget szedett fel azért, hogy eljátssza David duci barátját, Brettet az Elpuskázva című filmben.

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Tudtad?

Az MPC CGI-szakemberei 6 hónapon át dolgoztak Godzilla pikkelyeinek teljes és részletes kialakításán.

Tudtad?

Cédric Klapisch, a Már megint lakótársat keresünk rendezője a 2002-ben készült Lakótársat keresünk, majd az annak folytatásaként 2005-ben született Még mindig lakótársat keresünk filmeket követően ismét csábító reklámot készített a modern nagyvárosi életről.

Kommentek