Filmek a hangulatodra szabva

101 kiskutya

12+ karika
101 Dalmatians

Mesterszám

5.510 5.6 6.9
69 189 vélemény alapján

Szerintem

Újraéled a közismert Disney-rajzfilm – méghozzá igazi szereplőkkel, hús-vér emberekkel, valódi kutyákkal és némi animációs segédlettel. Újra végigkísérhetjük Pongo és Perdy kalandjait és hányattatásait. A szőrmékért bolonduló, velejéig gonosz Szörnyella DeFrász elrabolja a kutyaszülők kölykeit, azzal a szándékkal, hogy megnyúzza a 99 kicsit és bundát készít a bőrükből. Pongo és Perdy szövetségeseikkel együtt azonban a legreménytelenebbnek látszó pillanatokban sem adják fel a harcot, és üldözőbe veszik Szörnyellát és kétbalkezes híveit.

Vetítések (tv)

Hétfő
  • RTL II HD - 12.25. 19:30
Kedd
  • RTL II - 12.26. 17:30

Tudtad?

1940-ben a Disney rajzilmet készített a Pinokkió történetéből. A kis fabábu azóta is kedvelt alapanyaga a filmművészetnek.

Tudtad?

A The Expendables – A feláldozhatók 3. kalózmásolata már három héttel a bemutató előtt felkerült az internetre, 189 ezren töltötték le 24 órán belül a filmet.

Tudtad?

Wally Pfister ragaszkodott hozzá, hogy digitális kamera nélkül, analóg formában vegyék fel a filmet, így még a kidolgozásnál sem használtak digitális eszközöket.

Tudtad?

A Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmet a mozikban a "francia Boratként" is emlegetik, mivel a „Borat” legjobb pillanatait idézi, némi franciás sármmal.

Tudtad?

Cédric Klapisch, a Már megint lakótársat keresünk rendezője a 2002-ben készült Lakótársat keresünk, majd az annak folytatásaként 2005-ben született Még mindig lakótársat keresünk filmeket követően ismét csábító reklámot készített a modern nagyvárosi életről.

Kommentek