Filmek a hangulatodra szabva

A jaguár

12+ karika
Le Jaguar

Mesterszám

5.910 5.9 -
2 815 vélemény alapján

Szerintem

Campana európai körútra viszi Wanút, az Amazonas-vidék egyik sámánját, hogy meggátolják az őserdők pusztulását. Wanú egy szálloda liftjében összetalálkozik Perrinnel, a kisstílű szélhámossal, és őt jelöli ki, hogy szerezze vissza ellopott lelkét. Perrin látszólag elfogadja a megbízást, valójában csak a maffiát szeretné lerázni. Ám csöbörből vödörbe kerül, és alaposan össze kell szednie magát, ha le akarja győzni az amazonasi martalócokat...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Eredetileg Nicole Kidman, Hugh Jackman és Zac Efron is benne volt A komornyik első szereposztásban.

Tudtad?

Darren Aronofsky rendező gyermekkora óta rajong Noé karakteréért és történetéért.

Tudtad?

A Monty Python Live filmre vett és mozikban vetített színpadi feldolgozásában több klasszikus jelenetet is újraértelmeztek a Monty Python Repülő Cirkusza című kultikus TV-sorozatból.

Tudtad?

Olivier Dahan Edith Piaf életrajzi filmje után ismét egy izgalmas témát és egy újabb felejthetetlen színészlegendát mutat be új alkotásában, a Grace: Monaco csillaga című filmben.

Tudtad?

Dahan tökéletesen választotta ki a Grace: Monaco csillaga szereplőgárdáját: az elegáns, és finom Grace-t Nicole Kidman, a mindig határozott és eltökélt III. Rainert pedig Tim Roth kelti életre, Maria Callas szerepében pedig Paz Vega tündököl.

Kommentek