Filmek a hangulatodra szabva

A varázsige: I Love You

 karika
Everyone Says I Love You

Mesterszám

6.910 6.8 -
29 123 vélemény alapján

Szerintem

Mi lehet még fergetegesebb egy Woody Allen filmnél? Egy Woody Allen musical! A rendező ismét belekukkant a jómódú New York-i családok életébe, megrázza a város felhőkarcolóit, és ismét igaza van. Ilyen körforgás az életünk, bárhol is éljünk. Örökös kapcsolgatás: bejövünk, kirúgnak; beleszeretünk, kidobnak; belejövünk, kihagynak. Bob boldog házasságban él csinos feleségével, Steffivel. A házaspárnál szinte már családtagnak számít Steffi előző férje, Joe, aki náluk sírja el bánatát, amióta barátnője elhagyta. Tiszta romantika, dal és tánc. Ügyes színészek dalolnak a filmben ügyetlenül. A zseniális művész ezúttal ezt kérte színészeitől. A mindenkit meglepő eredmény: varázsige, őszinteség...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Pofázunk és végünk főszerepeit, James és Ben karakterét eredetileg Dwayne Johnson-nak és Ryan Reynolds-nak szánták.

Tudtad?

Hans Petter Moland rendező Az eltűnés sorrendjében c. filmben harmadik alkalommal dolgozik együtt a skandináv film egyik legelismertebb színészével, Stellan Skarsgard-dal (Dogville, Melankólia, A nimfomániás), akinek mások mellett Bruno Ganz az egyik legismertebb színészpartnere a filmben.

Tudtad?

A High School Musical 3: Végzősök című komédiával tinilányok millióit meghódíto Zac Efron ezúttal nem csak főszereplője, hanem Ninjas Runnin’ Wild nevű cégével executive producere is a Csajkeverők c. filmnek.

Tudtad?

A Dolma Lányai angol-nepáli-magyar koprodukcióban készült, rendezője Miklós Ádám.

Tudtad?

Amikor Sellars a Robotzsaru c. filmben megnézi a robot-géptestet, láthatjuk, hogy az ugyan az, mint a Robotzsaru 1987-es változatában. Ott javasolja, hogy lehetne kicsit "katonásabb", és legyen inkább fekete. Így hozták létre a 2014-es film főhősének testét.

Kommentek