Filmek a hangulatodra szabva

Ámokfutam

16+ karika
Fled

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Egyiknél az ész, másiknál az erő: az idő és a kapcsolat szorít… Két egymáshoz bilincselt elítélt, Piper és Dodge rohan Atlanta felé, mindenféle közlekedési eszközön menekülve. Hetvenkét órájuk van, hogy megtaláljanak egy zsák pénzt és némi értékes bizonyítékot, mielőtt a rendőrök, vagy a kubai maffia elkapnák őket. Dodge éles eszű hacker, sikkasztásért ítélték el. Egy gombnyomással a legrosszabb helyről szerzett temérdek pénzt, ráadásul a pénzmosó cég egész tevékenységét leleplező adatokat. Szövetségesre lelnek egy túszul ejtett széplány személyében. A legnehezebb feladat összebilincselve együttműködni a túlélés érdekében. Ráadásul Piper vonakodva elárulja, hogy miért ítélték el valójában…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Szexvideó forgatása közben a stáb a Matek alapfokon munkacímet használta, mivel a film eredeti címe több forgatási helyszínen is erős megrökönyödést keltett volna.

Tudtad?

Az ártatlanság virágaival kapott hivatalos belépőt Georgia az Oscar gálára "Legjobb külföldi film" kategóriában.

Tudtad?

Christopher Nolan, miután befejezte a A sötét lovag: Felemelkedés című filmjét, szemmel tartotta a Transcendens forgatását, ugyanis meggyőződése volt, hogy ez a produkció lesz Wally Pfister's debütálása rendezőként.

Tudtad?

A Lego-kaland című film elkészítésénél kombinálták az stop-motion technikát és a CGI-t. A készítők azt akarták, hogy a számítógéppel készült effektek ne látszódjanak egyértelműen, és a látvány valódinak tűnjön.

Tudtad?

Az Igazság Ligáját eredetileg Ben Affleck rendezte volna, de miután ő visszalépett, Zack Snyder kapta meg a lehetőséget, ám a rendező személyes tragédiája miatt Joss Whedon fejezte be végül a filmet.

Kommentek