Filmek a hangulatodra szabva

Kansas City

16+ karika
Kansas City

Mesterszám

5.310 6.3 -
3 474 vélemény alapján

Szerintem

A harmincas évek a nagy gazdasági világválság, a politikai botrányok és a hírhedt gengszter bandák ideje Amerikában. Kansas Citybe, ahol virágzik az éjszakai élet, a hazárdjáték és a jazz, megállíthatatlanul dől a pénz. Amikor egy helyi gengszterfőnök, Seldom Seen elfogja a fiatal Blondie O´Hara férjét, a lány elhatározza, hogy kiszabadítja élete szerelmét. Blondie elrabolja Roosevelt elnök egyik tanácsadójának feleségét azzal a céllal, hogy elcseréli őt a férjére. A lány azt reméli, hogy a politikus beveti minden befolyását, hogy nyomást gyakoroljon Seldomra.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Műkincsvadászok bemutatóját eredetileg 2013 decemberére tervezték, még a nagy díjátadók előtt, de George Clooney úgy látta, hogy a speciális effektek még javításra szorulnak, és így nem fognak díjat nyerni. Ezért a stúdió a következő év februárjára halasztotta a premiert.

Tudtad?

Az apáca az 1966-os azonos nevű filmet vette alapul történetéhez.

Tudtad?

Godzilla a popkultúra részévé vált, története töméntelen folytatást és feldolgozást élt meg, és a képregényektől a videojátékokig számos műfajban kelt új életre. Az egyik filmes feldolgozás a 2014-es Godzilla.

Tudtad?

A Sráckor című film munkacíme eredetileg 12 év volt, a rendező a közben megjelent Oscar-díjat nyert 12 év rabszolgaság miatt változtatta meg a címét.

Tudtad?

A Frank című film főhősét alkotói Chris Sievey brit komikus Frank Sidebottom néven ismert karaktere alapján dolgozták ki.

Kommentek