Filmek a hangulatodra szabva

Képtelen képrablás

12+ karika
Two If by Sea

Mesterszám

3.810 5.2 -
4 471 vélemény alapján

Szerintem

Frank O´Brien nem éppen az alvilág császára. A kisstílű tolvaj azonban egy nap úgy dönt, hogy kedvesével, Rozzal együtt pontot tesznek a bizonytalan és sovány kenyérrel kecsegtető életmód végére és elkövetik a ˝tuti balhét˝. A hadművelet lényege egy igen értékes festmény elrablása, majd a szökés a zsákmánnyal együtt a New England-i tengerpartra. Frank azt reméli ugyanis, hogy itt jó áron megszabadulhat majd a képtől, sőt talán a Roz-zal való döcögős kapcsolatát is rendbe teheti. Az álmokat azonban meghiúsítani látszik az FBI, mert nagy erőkkel nyomoz a festmény után és a tény, hogy Roz nem csak a festői tengerparthoz vonzódik...

Vetítések (tv)

Hétfő
  • Filmcafé HD - 07.01. 13:25
Kedd
  • Filmcafé - 07.02. 14:50
Csütörtök
  • Filmcafé - 07.04. 08:10
Extra tartalmak

Sandra Bullock

Sandra Anette Bullock (Arlington megye, Virginia, 1964. július 26. –) Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő. Édesanyja, Helga Meyer operaénekesnő révén német származású. Édesapja, John Bullock alabamai énektanár. Fiatal korában 12 évet töltött Németországban (Bajorországban) és Európa más országaiban. Már nyolcéves korában fellépett Nürnbergben, Bécsben és Salzburgban. Az USA-ba való visszatérte után az Észak-Karolina-i Greenville-ben színészetet tanult. Miután az egyik vizsgaelőadáson Csehov Három nővérében sikert aratott, 1990-ben a A dolgozó lány című tévésorozatban, majd 1991-ben a Szerelmi bájitalban kapott főszerepet. Az Amit szerelemnek hívnak című filmben nemcsak szerepelt, hanem ő írta a Heaven Knocking on My Door című betétdalt is. Az igazi áttörést 1994-ben a Féktelenül című filmje jelentette. Annie-nak, a hétköznapi lánynak a megformálása felkeltette Jon Turteltaub rendező figyelmét, aki pont egy ilyen karaktert keresett az Aludj csak, én álmodom című filmjéhez. 1996-ban a legjobban fizetett színésznők közé emelkedett, amikor 6 millió dollárt kapott a Ha ölni kell című filmben nyújtott alakításáért. 1998-ban rendezett egy félórás kisfilmet, a Making Sandwiches-t, amelynek nemcsak a rendezője, de forgatókönyvírója és főszereplője is volt. A Mint a hurrikánban Ben Affleck volt a partnere, a Zsaru pánikban című fekete komédiában pedig Liam Neeson társaságában szerepelt. A Beépített szépség című filmben egy okos és ügyes FBI-ügynököt játszik, aki – a film elején – a legkevésbé sem alkalmas egy szépségversenyen való megmérettetésre. „Szeretem a humort. Mindig hanyatt dobom magam tőle. Olyan dolog, amiből sohasem elég. Ha jól adják elő, nagyszerű. De ha rosszul, akkor borzalmas tud lenni.” 2010-ben elsőként az Oscar-díjak történetében ugyanazon évben elnyerte az Oscar-díjat és az Arany Málna díjat is. Az amerikai Forbes magazin bejelentette, hogy 2010-ben 56 millió amerikai dolláros jövedelmével ő a világ legjobban kereső színésznője.[1] Egyik neki tulajdonított mondat szerint: „Akkor jöttem rá, hogy híres vagyok, amikor a fejem felett megjelent egy fényképezőgép, pedig épp pisiltem.”

Denis Leary

Denis Colin Leary (born August 18, 1957) is an American actor, comedian, writer and producer. Leary was the star and co-creator of Rescue Me, which ended its seventh and final season on September 7, 2011. He has starred in many films including playing Captain George Stacy in Marc Webb's film, The Amazing Spider-Man, Cleveland Browns Head Coach Vince Penn in Ivan Reitman's film, Draft Day, and as the voice of Francis in A Bug's Life and Diego in the Ice Age franchise. From 2015 to 2016, Leary wrote and starred in the comedy series, Sex & Drugs & Rock & Roll on FX.

Don Gavin

Don Gavin is an American stand-up comedian and actor best known for such films and television series as Shallow Hal and Dr. Katz, Professional Therapist.[1][2]

Stephen Dillane

Stephen J. Dillane (1956. november 30.)[2] angol színész.

Yaphet Kotto

Yaphet Frederick Kotto (born November 15, 1939) is an American actor known for numerous film roles, as well as starring in the NBC television series Homicide: Life on the Street (1993–99) as Lieutenant Al Giardello. His films include the science-fiction/horror film Alien (1979), and the Arnold Schwarzenegger science-fiction/action film The Running Man (1987). He portrayed the main villain Dr. Kananga/Mr. Big in the James Bond movie Live and Let Die (1973). He appeared opposite Robert De Niro in the comedy thriller Midnight Run (1988) as FBI agent Alonzo Mosely.

Tudtad?

A Salvo története egy sematikus gengszterfilmet idéz, de a filmet máris kikiáltották az olasz és európai filmtörténelem egy meghatározó alkotásává, amely új alapokra helyezi a művészfilm jelenkori felfogását.

Tudtad?

Michael Fassbender egy pár percre sokkos állapotba került az erőszak-jelenet felvétele után a 12 év rabszolgaság forgatása közben.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával nagy közönségsikert aratott a német mozikban, és 2014 a Nemzeti Rákellenes Napra időzítve került a magyar mozikba.

Tudtad?

Matthew McConaughey 21,5 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam főszerepéért, ugyanis AIDS-es beteget kell alakítania. Meglehetősen hiteles lett, csont és bőr maradt belőle.

Tudtad?

James Gray segített a Vérkötelék rendezőjének, Guillaume Canet-nak lefordítani a forgatókönyvet franciáról angolra.

Kommentek