Filmek a hangulatodra szabva

Kiruccanók

 karika
The Daytrippers

Mesterszám

7.210 6.9 -
3 462 vélemény alapján

Szerintem

Egy óriási családi autó, két generáció, három pár és négy kapcsolat… Sokszor a történet szereplői sem értik, hogy mi miért történik ilyen szenvedéllyel életükben. A nagy és összetartó olasz családból származó Eliza boldog házasságot képzel magának férje, Louis oldalán, mígnem egyszer szerelmes üzenetet talál holmijai közt. Édesanyjához menekül tanácsért. A családi kupaktanács súlyos döntésre jut: szembesítik a csalárd férjet a bizonyítékkal, és kérdőre vonják. Elindul hát Eliza, a szülei, nővére és annak fiúja társaságában, hogy az aggódó Louis orra alá dörgölje félrelépését. Régen volt ennyire együtt a család. Hosszabb és másabb az út, mint gondolnák…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Bill Murray karakterneve A Grand Budapest Hotel című filmben szándékosan lett M. Ivan, ami magyar Mi van? kérdésre hajaz.

Tudtad?

A Pofázunk és végünk egyik jelenetében, amikor Ice Cube Santiagonak, Miggsnek és Codynak beszél Benről, azt mondja: "Ez egy jó nap volt", ezzel utal egyik ismert számára, az It Was A Good Day-re.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Tudtad?

Kellan Lutz, amikor megkapta a Herkules legendája főszerepét, testalkatilag minél nagyobb akart lenni, de a rendező azt mondta neki: "Inkább a kockás hasadat emeljük ki még jobban!"

Tudtad?

Orlando Bloom a való életben két évvel idősebb, mint filmbeli apja, Lee Pace, aki Thranduil királyt játssza A hobbit: Smaug pusztasága című moziban.

Kommentek