Filmek a hangulatodra szabva

Az ördög maga

16+ karika
The Devil´s Own

Mesterszám

6.110 6.1 -
43 322 vélemény alapján

Szerintem

Az egyik legveszélyesebb IRA terrorista, Frankie MgGuire New York-ba menekül, és Rory Devaney álnéven az ír rendőr Tom O’Meara házában él. Tom-nak sejtelmes sincs Rory valódi személyazonosságáról. Rory fegyvereket akar vásárolni, Tom pedig nehezen jön ki kevésbé feddhetetlen rendőrtársával kapcsolatban. Tom problémái sokasodni kezdenek, ahogy egyre gyanúsabbá válik neki Rory…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A futurológiai kongresszus c. filmben az operatőri munka a nem animált betéteknél Michael Englert lengyel operatőr érdeme, aki a nemrégiben megnyerte a Sundance Fesztiválon a Legjobb operatőr díjat.

Tudtad?

A Rio 2 Don Rhymer író utolsó filmje tragikus halála előtt.

Tudtad?

A Salvo története egy sematikus gengszterfilmet idéz, de a filmet máris kikiáltották az olasz és európai filmtörténelem egy meghatározó alkotásává, amely új alapokra helyezi a művészfilm jelenkori felfogását.

Tudtad?

Skype-on keresztül tartották meghallgatását Sarah Hyland-nek, aki Natalie Dashkov-ot játssza a Vámpírakadémia című filmben.

Tudtad?

Kellan Lutz, amikor megkapta a Herkules legendája főszerepét, testalkatilag minél nagyobb akart lenni, de a rendező azt mondta neki: "Inkább a kockás hasadat emeljük ki még jobban!"

Kommentek