Filmek a hangulatodra szabva

Az ördög maga

16+ karika
The Devil´s Own

Mesterszám

6.110 6.1 -
43 322 vélemény alapján

Szerintem

Az egyik legveszélyesebb IRA terrorista, Frankie MgGuire New York-ba menekül, és Rory Devaney álnéven az ír rendőr Tom O’Meara házában él. Tom-nak sejtelmes sincs Rory valódi személyazonosságáról. Rory fegyvereket akar vásárolni, Tom pedig nehezen jön ki kevésbé feddhetetlen rendőrtársával kapcsolatban. Tom problémái sokasodni kezdenek, ahogy egyre gyanúsabbá válik neki Rory…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája az ötödik filmfeldolgozás Kohlhaas Mihály életéről. Heinrich von Kleist történelmi tárgyú kisregényéből több mint húsz színpadi feldolgozás is született.

Tudtad?

Gwyneth Paltrow bevallotta, hogy rendkívül kínosan érezte magát a Vágyak szerelmesei című film vetkőzős jelenetének forgatása közben.

Tudtad?

A nő legtöbb jelenete Sanghajban lett rögzítve. Felismerhető a Pénzügyi Központ és más felhőkarcolók, de ha jobban figyelünk, néhány kínai felirat is látható. Úgy tűnik, Sanghaj úgy néz ki, mint Los Angeles a jövőben.

Tudtad?

Robert M. Sherman bicegését nem kellett eljátszania a Banks úr megmentése c. filmben, ugyanis térden lőtték a II. Világháborúban, amikor egységével a hírhedt Dachau-i koncentrációs tábort segítettek felszabadítani.

Tudtad?

Rodrigo Santoro 6 órát töltött a sminkszékben minden egyes forgatása előtt a 300: A birodalom hajnala kedvéért. Amikor kész volt, akkor sem mozoghatott igazán, ugyanis a piercingek és láncok könnyen leszakadhattak róla.

Kommentek