Filmek a hangulatodra szabva

Az ördög maga

16+ karika
The Devil´s Own

Mesterszám

6.110 6.1 -
43 322 vélemény alapján

Szerintem

Az egyik legveszélyesebb IRA terrorista, Frankie MgGuire New York-ba menekül, és Rory Devaney álnéven az ír rendőr Tom O’Meara házában él. Tom-nak sejtelmes sincs Rory valódi személyazonosságáról. Rory fegyvereket akar vásárolni, Tom pedig nehezen jön ki kevésbé feddhetetlen rendőrtársával kapcsolatban. Tom problémái sokasodni kezdenek, ahogy egyre gyanúsabbá válik neki Rory…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Galaxis őrzői című Marvel képregényadaptációban Groot eredeti hangját Vin Diesel, Rocket hangját pedig Bradley Cooper adta a produkcióhoz.

Tudtad?

A Gyilkosság az Orient expresszen eredeti castingjában Angelina Jolie kapta volna Mrs. Hubbard szerepét, aztán Charlize Theront kérték fel, végül Michelle Pfeiffer játszotta el a karaktert.

Tudtad?

A Már megint lakótársat keresünk trilógiájának lezárásaként visszatérnek a vígjáték főhősei Xavier – Romain Duris, Martine – Audrey Tatou, Isabelle – Cécile De France és Wendy – Kelly Reilly.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér már 2013-ban elkészült, de a Disney döntése alapján a szintén akkor készült Repcsik került hamarabb a mozik műsorára.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Kommentek