Filmek a hangulatodra szabva

Az ördög maga

16+ karika
The Devil´s Own

Mesterszám

6.110 6.1 -
43 322 vélemény alapján

Szerintem

Az egyik legveszélyesebb IRA terrorista, Frankie MgGuire New York-ba menekül, és Rory Devaney álnéven az ír rendőr Tom O’Meara házában él. Tom-nak sejtelmes sincs Rory valódi személyazonosságáról. Rory fegyvereket akar vásárolni, Tom pedig nehezen jön ki kevésbé feddhetetlen rendőrtársával kapcsolatban. Tom problémái sokasodni kezdenek, ahogy egyre gyanúsabbá válik neki Rory…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Tudtad?

Michael Fassbender egy pár percre sokkos állapotba került az erőszak-jelenet felvétele után a 12 év rabszolgaság forgatása közben.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. főszereplője, Andrew Garfield úgy döntött, nem szeretne többet Pókember lenni, így a harmadik részben még igen, a negyedikben már nem ő szerepel.

Tudtad?

2012 májusában Sally Hawkinst egyéb kötelezettségei miatt Olivia Williamsre cserélték a Mars - Az utolsó napok c. filmben.

Tudtad?

A Galaxis őrzői című Marvel képregényadaptációban Groot eredeti hangját Vin Diesel, Rocket hangját pedig Bradley Cooper adta a produkcióhoz.

Kommentek