Filmek a hangulatodra szabva

Az ördög maga

16+ karika
The Devil´s Own

Mesterszám

6.110 6.1 -
43 322 vélemény alapján

Szerintem

Az egyik legveszélyesebb IRA terrorista, Frankie MgGuire New York-ba menekül, és Rory Devaney álnéven az ír rendőr Tom O’Meara házában él. Tom-nak sejtelmes sincs Rory valódi személyazonosságáról. Rory fegyvereket akar vásárolni, Tom pedig nehezen jön ki kevésbé feddhetetlen rendőrtársával kapcsolatban. Tom problémái sokasodni kezdenek, ahogy egyre gyanúsabbá válik neki Rory…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Kellan Lutz, a Herkules legendája főszereplője forgatás közben minden jelenet után felüléseket és fekvőtámaszokat nyomott, hogy férfiasabbnak érezze magát, és keményen tudjon a kamerába nézni. Sokszor nap végére több mint ezret csinált a gyakorlatokból.

Tudtad?

Zac Efron a Dave Francoval folytatott verekedős jelenetnél eltörte a csuklóját a Rossz szomszédság című filmben. A producerek bepánikoltak, és fontolgatni kezdték, miként lehetne a törött csuklót beleilleszteni a sztoriba, de Zac egy instant műtéttel megoldotta a problémát, így másnap már mehetett is tovább a forgatás.

Tudtad?

Justin Bieber - Belive című koncertfilmjét nem adták le a kritikusoknak szánt előzetes sajtóvetítésen.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. a az egyetlen Pókember filmek közül, amelyet teljes egészében New Yorkban forgattak, nem mellesleg ez a valaha készült legnagyobb filmes produkció New York Cityben.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Kommentek