Filmek a hangulatodra szabva

Bolond szél fúj

12+ karika
Fools Rush In

Mesterszám

6.310 6.0 -
26 613 vélemény alapján

Szerintem

Az ellentétek vonzzák egymást? Dehogy! Az elkényeztetett New York-i építész és a tüzes mexikói fotóslány találkozik egy Los Angeles-i kocsmában, és együtt töltenek egy éjszakát. Aztán a lány eltűnik, és mindketten úgy gondolják, hogy ez így van rendjén. Csakhogy alig három hónap múlva ugyanez a lány még egyszer jelentkezik a férfinál, és közli vele, hogy gyereket vár. Esküvőt akar. A pasas persze tiltakozik, a lány díjbirkózó vőlegénye szintén. A szüleik is utálják egymást. Az összes mexikói rokon és barát pedig tudja, hogy ebben az esetben mit kell tenni az ilyen sápkóros nagyvárosi ficsúrokkal. Ő szegény már csak egy kiutat lát a bajból. Tényleg szerelmes lesz Isabelbe. És ezzel kezdődik az igazi kalamajka…

Vetítések (tv)

Vasárnap
  • Filmcafé - 06.30. 10:45
Kedd
  • Filmcafé - 07.02. 18:55
Csütörtök
  • Filmcafé - 07.04. 14:30

Tudtad?

A Gyilkosság az Orient expresszen eredeti castingjában Angelina Jolie kapta volna Mrs. Hubbard szerepét, aztán Charlize Theront kérték fel, végül Michelle Pfeiffer játszotta el a karaktert.

Tudtad?

Chris Evans és Scarlett Johansson együtt írtak néhány közös párbeszédet az Amerika kapitány - A tél katonája című filmben.

Tudtad?

A Műkincsvadászok bemutatóját eredetileg 2013 decemberére tervezték, még a nagy díjátadók előtt, de George Clooney úgy látta, hogy a speciális effektek még javításra szorulnak, és így nem fognak díjat nyerni. Ezért a stúdió a következő év februárjára halasztotta a premiert.

Tudtad?

Ganxsta Zolee egy képzeletbeli kis közép-ázsiai ország, Taplisztán elnökének szinkronhangját adja a Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmben.

Tudtad?

A High School Musical 3: Végzősök című komédiával tinilányok millióit meghódíto Zac Efron ezúttal nem csak főszereplője, hanem Ninjas Runnin’ Wild nevű cégével executive producere is a Csajkeverők c. filmnek.

Kommentek