Filmek a hangulatodra szabva

Inkognitó

 karika
Incognito

Mesterszám

6.510 6.6 -
2 544 vélemény alapján

Szerintem

Harry Donovan festmény-hamisító, szakmája legjobbja. Egy szép napon felkeresi Harry-t két galériatulajdonos és egy bróker. A trió merôben szokatlan javaslattal áll elő: egy titokzatos japán gyűjtô szeretne magának egy valódi Rembrandtot, amit Harry-nek kellene megfestenie. A férfi eleinte ellenáll a kísértésnek, ám az ígért félmillió dollár olyan komoly összeg, hogy végül is beadja a derekát. Amszterdamba utazik, s nekikezd az idegőrlő munkának. A hamis Rembrandt elkészül, ám Harry-nek nincs alkalma kiélveznie a munka gyümölcsét. Megbízói rászedik, gyilkossági ügybe keverik, s hamarosan Harry Európa-szerte körözött bűnözővé válik. Menekülése közben csak egyvalakire, egy szépséges műtárgy-szakértő lányra számíthat.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A futurológiai kongresszus c. filmben az operatőri munka a nem animált betéteknél Michael Englert lengyel operatőr érdeme, aki a nemrégiben megnyerte a Sundance Fesztiválon a Legjobb operatőr díjat.

Tudtad?

A Kavarás című filmben megjelenik Adam és Drew Az 50 első randi cimű filmjéből már ismert Tízmásodperces Tom, és elismétli jellegzetes bemutatkozását: Heló, Tom vagyok!

Tudtad?

A Rio 2 Don Rhymer író utolsó filmje tragikus halála előtt.

Tudtad?

Christopher Nolan, miután befejezte a A sötét lovag: Felemelkedés című filmjét, szemmel tartotta a Transcendens forgatását, ugyanis meggyőződése volt, hogy ez a produkció lesz Wally Pfister's debütálása rendezőként.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Kommentek