Filmek a hangulatodra szabva

Mimic – A júdás faj

12+ karika
Mimic

Mesterszám

4.810 5.9 -
35 417 vélemény alapján

Szerintem

A természet negatív csodákra is képes… Manhattan legfiatalabb lakosságát kegyetlen kór támadja meg. A vizsgálatok szerint a betegség hordozója a hétköznapi svábbogár. Felkérik az egyik legígéretesebb fiatal tudóscsapatot a biológiai hadviselés kifejlesztésére. Susan Tyler doktornő mutáns-ragadozó bogarakat fejleszt ki, amelyek beférkőznek a vészt hordozó populációba és felbomlasztják. Elvileg egy generáció múlva ennek a fajnak ki kellene halnia. A terv sikerül, a lakosság megmenekül. Három évvel később azonban furcsa halálesetek tartják rettegésben a város lakóit. A rémhírek szerint emberformát öltő rovarok rejtőznek a New York-i metró hajléktalanjai közt…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Tudtad?

A Dolma Lányai angol-nepáli-magyar koprodukcióban készült, rendezője Miklós Ádám.

Tudtad?

A Justin Bieber - Belive című koncertfilmet mindössze három napig játszották az ausztráliai mozikban.

Tudtad?

A Violetta: A koncert c. filmben látható színpad felépítése 12 óráig, lebontása 8 óráig tart, a turné díszleteit összesen 7 kamionnal szállítják.

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Kommentek