Filmek a hangulatodra szabva

Sikoly 2

18+ karika
Scream 2

Mesterszám

5.710 6.1 5.3
119 607 vélemény alapján

Szerintem

Két év telt el a Windsor College diákjai számára a múltkori véres események óta. A kedélyek végre megnyugodhatnának. Sidney időközben felnőtt, tapasztaltabb és érettebb lett. Talán már megszabadult a gyilkosságok miatti sokkhatástól. Furcsa filmet játszanak városszerte: egy írónő könyvsikere alapján forgatták a filmet a windsori vérengzés helyszínén. Újabb gyilkosság történik. A könyv hatására szabadon engedték Sidney anyjának feltételezett gyilkosát. Az írónő visszatér, és kegyetlenül bánik a történet szereplőivel. Hiába, mindenekelőtt jöjjön a sztori! Wes Craven rendező ezzel a filmjével megismételte négy évvel ezelőtti sikerét: a rajongók szerint a Sikoly minden idők egyik legjobb horrorfilmje.

Vetítések (tv)

Szombat
  • HBO 2 - 06.22. 00:25

Tudtad?

A Brit Királyi Légierő személyzete soha nem szalutál úgy, hogy nincs rajta kalap, habár ez megtörténik A háború angyalai című filmben.

Tudtad?

Justin Bieber - Belive című koncertfilmjét nem adták le a kritikusoknak szánt előzetes sajtóvetítésen.

Tudtad?

Nepál szívében él egy elkülönült női közösség, akik egyedülálló életformát választottak (Dolma Lányai).

Tudtad?

A Már megint lakótársat keresünk trilógiájának lezárásaként visszatérnek a vígjáték főhősei Xavier – Romain Duris, Martine – Audrey Tatou, Isabelle – Cécile De France és Wendy – Kelly Reilly.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. főszereplője, Andrew Garfield úgy döntött, nem szeretne többet Pókember lenni, így a harmadik részben még igen, a negyedikben már nem ő szerepel.

Kommentek