Filmek a hangulatodra szabva

Szakíts, ha bírsz!

12+ karika
Breaking Up

Mesterszám

4.510 4.9 -
2 242 vélemény alapján

Szerintem

Monica és Steve már két éve együtt járnak. Állandó a perpatvar közöttük, és egy ilyen veszekedés után Monica kijelenti, hogy a kapcsolatuknak vége. Néhány nappal később már ismét együtt vannak, de ekkor meg Steve kapja fel a vizet, és útjaik megint különválnak. Egy darabig másokkal randevúzgatnak, majd Steve nem bírja tovább, és megkéri a lány kezét. Monica igent mond, és elkövetkezik a lázas készülődés ideje: nekilátnak, hogy vadidegen emberektől tudakolják meg, mitől működik egy házasság…

Vetítések (tv)

Vasárnap
  • Moziverzum - 07.07. 10:20

Tudtad?

Kellan Lutz, amikor megkapta a Herkules legendája főszerepét, testalkatilag minél nagyobb akart lenni, de a rendező azt mondta neki: "Inkább a kockás hasadat emeljük ki még jobban!"

Tudtad?

Az Igazság Ligáját eredetileg Ben Affleck rendezte volna, de miután ő visszalépett, Zack Snyder kapta meg a lehetőséget, ám a rendező személyes tragédiája miatt Joss Whedon fejezte be végül a filmet.

Tudtad?

A Bérgavallér azon ritka filmek közé tartozik, amelyekben szerepel Woody Allen, de nem ő volt a rendező.

Tudtad?

A Csajkeverők női főszerepét játszó, mindössze 24 esztendős Imogen Poots fiatal kora ellenére veteránnak számít a kamerák előtt, filmes karrierjét ugyanis éppen 10 évvel ezelőtt, a V mint vérbosszú című akció-thrillerben kezdte.

Tudtad?

A Monty Python forradalmasította és népszerűvé tette azt a típusú angol abszurd humort, amin azóta már generációk nőttek fel.

Kommentek