Filmek a hangulatodra szabva

54

16+ karika
54

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A hetvenes évekbeli diszkó korszakban a New York-i Studio 54 hosszú ideig a diszkózene fellegvárának számított. A valódi tulajdonos élettörténetéből merítve idézi fel a film a szombat esti lázzal terhelt időszakot. Steve Rubell a főnök, az ő kegyeit keresi mindenki. A kokain élvezete köreiben mindennapos. A csillogás néhány órára elfeledteti az emberekkel, hogy valójában a szakadék szélén táncolnak. A klubban dolgozó ruhatáros lány jobb életről álmodik, a mixer fiú és a szappanoperák illékony sztárja is könnyed jövőjét akarja megalapozni a híres emberek társaságában…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az Adéle élete forgatásakor a stábban nem volt sem fodrász, sem sminkes. A film nagy részében pedig a főszereplő színésznőknek egyenesen tilos volt sminket viselniük.

Tudtad?

Először majdnem Martin Scorsese rendezte a Téli mesét, de később meghátrált és kijelentette: "Ezt képtelenség megfilmesíteni!"

Tudtad?

Dwayne Johnson nyolc hónapon át tartó kemény fizikai edzéssel készült Herkules főszerepére.

Tudtad?

Cédric Klapisch, a Már megint lakótársat keresünk rendezője a 2002-ben készült Lakótársat keresünk, majd az annak folytatásaként 2005-ben született Még mindig lakótársat keresünk filmeket követően ismét csábító reklámot készített a modern nagyvárosi életről.

Tudtad?

Az ártatlanság virágaival kapott hivatalos belépőt Georgia az Oscar gálára "Legjobb külföldi film" kategóriában.

Kommentek