Filmek a hangulatodra szabva

A cowboy és az úrilány

12+ karika
Nothing Too Good for a Cowboy

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A korábban New York-i tőzsdeügynökként dolgozó Richmond Hobson (Chad Willett) 1939 tavaszán elérkezettnek látta az időt, hogy megvalósítsa álmát és cowboynak álljon. A tapasztalt, ám gúnyos modorú Panhandle Phillips-szel (Ted Atherton) közösen kezdenek vezetni egy farmot a kanadai Vanderhoof közelében, azonban a helyi bankár, Roland Tewkesbury (Dan MacDonald) mindenáron tönkre akarja tenni őket, hogy olcsón hozzájuthasson a földjükhoz. Richmond álmaiban ugyanaz a gyönyörű, szőke hölgy jelenik meg, így a férfi nagyon meglepődik, amikor a valóságban is találkozik álmai főszereplőjével. A vancouveri Gloria McIntosh (Sarah Chalke) jómódú családból származik, és számtalan férfi csapja neki a szelet, azonban a rejtélyes cowboy azonnal leveszi a lányt a lábáról. A család ellenkezése ellenére a fiatalok összeházasodnak, azonban a II. világháború komolyan veszélyezteti a jövőjüket...

A film Richmond P. Hobson, Jr. azonos című, magyar nyelven eddig meg nem jelent önéletrajzi írása nyomán készült.

Vetítések (tv)

Szombat
  • Filmbox - 07.06. 22:50
Kedd
  • Filmbox Family - 07.09. 21:00
Péntek
  • Filmbox Family - 07.12. 22:25
Hétfő
  • Filmbox - 07.15. 21:00
Hétfő
  • Filmbox Family - 07.22. 16:45
Szombat
  • Filmbox Family - 07.27. 21:45
Szerda
  • Filmbox Family - 07.31. 18:05

Tudtad?

Natalia Oreiro, A német doktor című filmben vállalt szerepéért két hónapig intenzíven tanult németül, ugyanis a párbeszédek több mint fele ezen a nyelven van.

Tudtad?

1940-ben a Disney rajzilmet készített a Pinokkió történetéből. A kis fabábu azóta is kedvelt alapanyaga a filmművészetnek.

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Tudtad?

A nő legtöbb jelenete Sanghajban lett rögzítve. Felismerhető a Pénzügyi Központ és más felhőkarcolók, de ha jobban figyelünk, néhány kínai felirat is látható. Úgy tűnik, Sanghaj úgy néz ki, mint Los Angeles a jövőben.

Tudtad?

A Couch Surf magyarul gyakran csak "kanapészörfnek" fordított kifejezés, ami arra az életmódra utal, amikor valaki baráttól barátig vándorol, és mindenhol eltölt néhány éjszakát, jellemzően a kanapén.

Kommentek