Filmek a hangulatodra szabva

A közellenség

16+ karika
Enemy of the State

Mesterszám

7.610 7.3 -
180 720 vélemény alapján

Szerintem

Barátaink néha túl nagy titkokat bíznak ránk… Robert Dean megállapodott ügyvéd régi egyetemi cimborájával fut össze. A kolléga életveszélyben érzi magát, homályos célzásokat tesz és észrevétlenül Robert dolgai közé csempész egy számítógépes diszket. Az adathordozó döntő bizonyíték lehet egy politikai gyilkosságban. Magas rangú titkosszolgálati vezető érdekelt az eset eltussolásában. Robert hamar rájön, hogy milyen veszélyes tűzzel játszik: személyét elképesztő gyilkossággal gyanúsítják, szeretteit figyelik, és sakkban tartják. Mivel a részleteket nem ismeri, egy lépéssel mindig mindenütt jelenlévő titkos ellenségei előtt kell járnia…

Vetítések (tv)

Csütörtök
  • HBO 3 - 04.12. 17:05
Hétfő
  • HBO 3 - 04.16. 02:45

Tudtad?

Julia Roberts egy interjún könnyekben tört ki, amikor arról beszélt, hogy az Augusztus Oklahomában c. filmben Meryl Streep mellett szerepel, aki ugyanis a kedvenc színésznője.

Tudtad?

A Kavarás című filmben megjelenik Adam és Drew Az 50 első randi cimű filmjéből már ismert Tízmásodperces Tom, és elismétli jellegzetes bemutatkozását: Heló, Tom vagyok!

Tudtad?

Az Országúti bosszú című poszt-apokaliptikus bosszúfilmet a kultikus ausztrál Mad Max ihlette.

Tudtad?

A Transformers: A kihalás kora a harmadik rész gigantikus chicago-i csatája után 4 évvel játszódik.

Tudtad?

A Borgman igen sok fesztiváldíjjal büszkélkedhet, többek között az Athéni Nemzetközi Filmfesztiválon, a Holland Filmfesztiválon, a Sitges Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján, és a Palicsi Európai Filmfesztiválon zsebelt be díjakat különböző kategóriákban.

Kommentek