Filmek a hangulatodra szabva

Dallas: A Ewingok háborúja

12+ karika
Dallas: The War of the Ewings

Mesterszám

6.410 - -
 

Szerintem

Úgy tűnik, rendben mennek a dolgok Southfork-ban, de a látszat ezúttal is csal… Az álnok Jockey ismét ringbe száll a legnagyobb független olajtársaság, a Weststar élén, s gonosz terveket sző arról, hogyan szerezhetné meg a Ewing olajtársaságot, melyet most már tisztességre törekvő öccse, Bobby vezet egykori sógornőjével, Samanthával. Az „oszd meg és uralkodj” elvet szem előtt tartva Jockey viszályt szít Bobby és Samantha között, kihasználva volt felesége gyengéd érzelmeit a jóravaló Bobby iránt. Ray Krebbs, az öreg Ewing törvénytelen gyermeke is hazatér, és bár reménytelen anyagi helyzete kényszerítette visszatérésre, túl büszke ahhoz, hogy segítséget kérjen. Annak ellenére, hogy Jockey és Ray viszonya soha nem volt felhőtlen, Bobby-val jól kijönnek, és a két vérbeli cowboy hamarosan egy jó kis csetepaté közepén találja magát a helybéli marhatolvajokkal szemben .

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Kellan Lutz, a Herkules legendája főszereplője forgatás közben minden jelenet után felüléseket és fekvőtámaszokat nyomott, hogy férfiasabbnak érezze magát, és keményen tudjon a kamerába nézni. Sokszor nap végére több mint ezret csinált a gyakorlatokból.

Tudtad?

A közös szenvedély 19 millió fontba került, ebből 16 milliót a FIFA finanszírozott.

Tudtad?

Kit Harington hihetetlen mértékű fizikai változáson ment keresztül a Pompeji főszerepéért. Bizony, egy gladiátornak nem lehet pocakja.

Tudtad?

Walt Disney titkolta a nyilvánosság előtt, hogy dohányzik, attól félve, hogy ez árthat a gyerekbarát imázsának. Tom Hanks azt akarta, hogy karaktere hiteles legyen, így mindenképp akart egy jelenetet a cigarettázó Disney-vel. Végül megállapodott a céggel: a Banks úr megmentése egyik jelenetében elnyom egy cigit.

Tudtad?

A Herkules című filmet az alkotók bevallottan nem a kritikusok és műértők közönségének készítették.

Kommentek