Filmek a hangulatodra szabva

Faculty – Az invázium

18+ karika
The Faculty

Mesterszám

6.010 6.4 -
88 608 vélemény alapján

Szerintem

Az iskola eléggé kopottas, a diákok levertek, a tanárok pedig nem egyszerűen fásultak… Casey, a Herrington gimnázium diákja földönkívüliek összeesküvésének nyomaira bukkan. Eleinte nem hisznek neki, de aztán társai is egyre nyugtalanabbul viselik a szokatlan eseményeket, és egy napon szembesülnek a leghihetetlenebb dologgal: tanáraik tényleg nem e földi lények! Sosem hitték volna, hogy egyszer majd meg kell menteni tőlük iskolájukat és a város lakóinak életét. Öt diák mindenki ellen. A horror és a sci-fi műfajának klasszikusaitól vett megannyi utalással és jó zenékkel terhelt iskolatáska…

Vetítések (tv)

Péntek
  • HBO - 06.21. 00:35
Csütörtök
  • HBO - 06.27. 02:25

Tudtad?

A Szexvideó című filmben vállalt először valóban meztelen jeleneteket Cameron Diaz.

Tudtad?

Az Amerikai botrány veszekedős jelenetében Christian Bale és Jennifer Lawrence végig rögtönöz, ugyanis képtelenek voltak azonosulni a forgatókönyvben leírt sorokkal. Így a rendező, David O. Russell beleegyezett: Mondjatok amit akartok!

Tudtad?

Sebastian Stan az Amerika kapitány - A tél katonája forgatása alatt sokszor fel alá járkált és hadonászott egy műanyag késsel, hogy minél természetesebbek legyenek mozdulatai.

Tudtad?

A Violetta: A koncert turnéja során a szereplők bejárták Nyugat-Európát és összesen 30 alkalommal léptek fel, több mint 170.000 ember előtt.

Tudtad?

2012 májusában Sally Hawkinst egyéb kötelezettségei miatt Olivia Williamsre cserélték a Mars - Az utolsó napok c. filmben.

Kommentek