Filmek a hangulatodra szabva

Ha eljön Joe Black

12+ karika
Meet Joe Black

Mesterszám

7.710 7.1 8.0
161 736 vélemény alapján

Szerintem

Előbb vagy utóbb mindenki találkozik a maga Joe Black-jével… Will Parrish New York-i médiamágnás hatvanötödik születésnapjára készül. Egy reggelen megérinti a Halál szele, mely kapcsolatba lép vele. Will az egészet egyszerű hallucinációnak tudja be. Halálfélelme viszont megtestesül és belép otthonába. Joe Black megnyerő modorú, jóképű fiatalember. Magával akarja vinni áldozatát, de meglátja gyönyörű lányát, Susant. A gazdag férfi érzi a Gonosz vívódását a földi gyönyörök láttán, ezért lepaktál vele. Elodázhatja saját utolsó óráját, amíg Joe Black megízleli az emberi létet. A szerelem és a kéj ígérete rövid időre elfeledteti Joe Black-el kínzó fájdalmát: neki is vissza kell térnie az átkozottak közé…

amerikai film 1998,
színes romantikus film
Hossz: 178 perc
Korhatár: 12 év
Premier: 1999. 01. 21., csütörtök Forgalmazó: UIP-Duna Film

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az Idegen a tónál című filmben nincs semmilyen zene. A háttérzajok is, amiket hallani lehet - a hullámok, a szél és a fék susogása - , valóban jelen voltak a forgatás alatt.

Tudtad?

A rendező szerette volna megtartani Sam Witwicky (Shia LaBeouf) karakterét, de a filmstúdió mindenképp új férfi főszereplőt akart a Transformers: A kihalás kora című filmbe.

Tudtad?

Dwayne Johnson kapta volna Cade Yeager karakterét a Transformers: A kihalás kora című filmben, de ő inkább a Herkules főszerepét választotta.

Tudtad?

Ganxsta Zolee egy képzeletbeli kis közép-ázsiai ország, Taplisztán elnökének szinkronhangját adja a Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmben.

Tudtad?

Az FC Barcelona a világ legsikeresebb és legnépszerűbb futballklubja. A sikerek megalapozásában kiváló magyar játékosoknak is kulcsszerepe volt. A Magyarok a Barcáért című film a Barcelona magyar hőseit mutatja be nem mindennapi módon.

Kommentek