Filmek a hangulatodra szabva

Halálos fegyver 4

16+ karika
Lethal Weapon 4

Mesterszám

7.710 6.6 10.0
122 873 vélemény alapján

Szerintem

A hatalmas sikerű sorozat folytatódik. A vészhelyzetben is bőbeszédű szimpatikus zsarupáros kissé kiöregedettnek érzi magát, de nincs megállás. Ott folytatják, ahol az előző rész végén abbahagyták. Egyiküknek továbbra sem áll be a szája, másikuk továbbra sem veszítette el a fejjel a falnak stílusát. Nevük halállistára került, mivel többször keresztezték a kínai maffia illegális útjait. A kínaiak nagy mennyiségű pénzt akarnak hamisítani, hogy csellel kiváltsák a négy fogságban lévő keresztapát. Martin és Roger ismét balhét neszelnek, régi és új barátaikkal rendezik soraikat és főnökeik rosszallása ellenére ismét csatateret rendeznek a városból.

Kritika


Edge of darkness - Trailer

Az új Mel Gibson film előzetese ugyan nagyrészt olcsó műfaji sémákkal és hatásvadász elemekkel operál, de azért örülünk, hogy Gibson papa végre visszatért.

Vetítések (tv)

Csütörtök
  • Film + HD - 04.25. 21:00
Péntek
  • Film+ - 04.26. 18:40

Tudtad?

A hangtechnikusok 3.5 méter magas, 5.5 méter széles 100 000 wattos hangrendszert vittek a forgatás helyszínére, hogy eredeti, épített környezetben rögzíthessék Godzilla legendás, mindent elsöprő üvöltését.

Tudtad?

A Lego-kaland című filmben minden, amit látunk, LEGO-ból van. Beleértve a tüzet, vizet, füstöt, a robbantásokat és a lézerkardot is.

Tudtad?

A Salvo története egy sematikus gengszterfilmet idéz, de a filmet máris kikiáltották az olasz és európai filmtörténelem egy meghatározó alkotásává, amely új alapokra helyezi a művészfilm jelenkori felfogását.

Tudtad?

A Violetta: A koncert c. filmben látható színpad felépítése 12 óráig, lebontása 8 óráig tart, a turné díszleteit összesen 7 kamionnal szállítják.

Tudtad?

Skype-on keresztül tartották meghallgatását Sarah Hyland-nek, aki Natalie Dashkov-ot játssza a Vámpírakadémia című filmben.

Kommentek