Filmek a hangulatodra szabva

Halálos fegyver 4

16+ karika
Lethal Weapon 4

Mesterszám

7.710 6.6 10.0
122 873 vélemény alapján

Szerintem

A hatalmas sikerű sorozat folytatódik. A vészhelyzetben is bőbeszédű szimpatikus zsarupáros kissé kiöregedettnek érzi magát, de nincs megállás. Ott folytatják, ahol az előző rész végén abbahagyták. Egyiküknek továbbra sem áll be a szája, másikuk továbbra sem veszítette el a fejjel a falnak stílusát. Nevük halállistára került, mivel többször keresztezték a kínai maffia illegális útjait. A kínaiak nagy mennyiségű pénzt akarnak hamisítani, hogy csellel kiváltsák a négy fogságban lévő keresztapát. Martin és Roger ismét balhét neszelnek, régi és új barátaikkal rendezik soraikat és főnökeik rosszallása ellenére ismét csatateret rendeznek a városból.

Kritika


Edge of darkness - Trailer

Az új Mel Gibson film előzetese ugyan nagyrészt olcsó műfaji sémákkal és hatásvadász elemekkel operál, de azért örülünk, hogy Gibson papa végre visszatért.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Eredetileg Nicole Kidman, Hugh Jackman és Zac Efron is benne volt A komornyik első szereposztásban.

Tudtad?

A Pinokkió 2012.-ben készült feldolgozásában a több mint egy évszázados mese visszatért a lehető legközelebb ahhoz, ahonnan kiindult.

Tudtad?

Bár a Lucy ázsiai jeleneteit Taiwanon forgatták, Mr. Jang és csatlósai koreai nyelven beszélnek.

Tudtad?

Bár a főszereplők közt szerepel, Jet Li összesen 5 percet játszik a The Expendables – A feláldozhatók 3. című akciófilmben.

Tudtad?

Walt Disney titkolta a nyilvánosság előtt, hogy dohányzik, attól félve, hogy ez árthat a gyerekbarát imázsának. Tom Hanks azt akarta, hogy karaktere hiteles legyen, így mindenképp akart egy jelenetet a cigarettázó Disney-vel. Végül megállapodott a céggel: a Banks úr megmentése egyik jelenetében elnyom egy cigit.

Kommentek