Filmek a hangulatodra szabva

Hálószobák és előszobák

16+ karika
Bedrooms and Hallways

Mesterszám

6.710 6.6 -
2 792 vélemény alapján

Szerintem

A harmincas éveiben járó, kicsit önző, egyedülálló Leo élete felfelé ívelő és mélyen lefelé hanyatló szakaszokból áll. Bár szakmájával elégedett, ám a magánélete örökös vágyakozás egy új kapcsolat után. Szabadlelkű lakótársa, Darren - aki perzselő viszonyt folytat egy ingatlanügynökkel, Jeremyvel - unszolja, hogy mozduljon ki többet otthonról, és élvezze az életet. Szomszédjuk, Angie is egyetért ezzel. Amikor főnöke és egyben barátja Adam meghívja Leót egy lelki támaszt nyújtó férficsoport találkozójára, Leo önmagát és mindenkit meglepve bevallja, hogy a csoport egyik tagjáról, Brendanról fantáziál... A napjainkban játszódó romantikus komédia sok-sok eredetiséggel, humorral és pajkos provokációval a szexuális identitás bonyolult szálait bogozza...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Pofázunk és végünk egyik jelenetében, amikor Ice Cube Santiagonak, Miggsnek és Codynak beszél Benről, azt mondja: "Ez egy jó nap volt", ezzel utal egyik ismert számára, az It Was A Good Day-re.

Tudtad?

Jason Segel és Cameron Diaz a Szexvideó előtt a Rossz tanár című filmben is szerelmespárt alakítottak.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Tudtad?

Matthew McConaughey 21,5 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam főszerepéért, ugyanis AIDS-es beteget kell alakítania. Meglehetősen hiteles lett, csont és bőr maradt belőle.

Tudtad?

Lars Von Trier kilencedjére dolgozik együtt Udo Kierrel, a német színésszel A nimfomániás című filmben.

Kommentek