Filmek a hangulatodra szabva

Lulu a hídon

 karika
Lulu on the Bridge

Mesterszám

6.010 6.3 -
3 472 vélemény alapján

Szerintem

Izzy Mauer a kitűnő jazz-szaxofonos élete hirtelen megváltozik, amikor egy night klubbeli fellépése során véletlenül eltalálja egy másvalakinek szánt pisztolygolyó.
Fél tüdejét elveszítve élete értelme is odaveszni látszik: soha többé nem zenélhet. Egyik este egy holttestre bukkan, éppen annak a férfinak a testére, aki miatt ő kapta a golyót. Magához veszi az áldozat táskáját, amiben nem talál mást, csak egy szalvétára felírt telefonszámot és egy kis kődarabot. A telefonszám elvezeti Celiához, a fiatal színésznőhöz és a kő mágikus ereje folytán szenvedélyes szerelem szövődik közöttük. Ám vannak, akik keresik a követ és Izzy nyomára bukkannak, hogy az ördögi Dr. Van Horn elé vigyék. Történetünk ekkorra már sötét és meglepő fordulatot vesz...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Prince Avalanche - Texas hercege forgatása mindössze 16 napot vett igénybe.

Tudtad?

A Galaxis őrzői először a Marvel Super-Heroes Issue 18 képregényfüzetben jelent meg 1969 januárjában.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér az ötödik Csingiling mozi a Disney tündérmese sorozatában.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával nagy közönségsikert aratott a német mozikban, és 2014 a Nemzeti Rákellenes Napra időzítve került a magyar mozikba.

Tudtad?

Kellan Lutz, amikor megkapta a Herkules legendája főszerepét, testalkatilag minél nagyobb akart lenni, de a rendező azt mondta neki: "Inkább a kockás hasadat emeljük ki még jobban!"

Kommentek