Filmek a hangulatodra szabva

Rémségek könyve

18+ karika
Urban Legend

Mesterszám

4.610 5.5 -
46 091 vélemény alapján

Szerintem

Minden városnak megvannak a legendái. Szájról-szájra szállnak és senki sem tudja, honnan származnak. Humor és horror, irónia és félelem keveredik a legendákban. Ha nem hiszel bennük, lelked rajta, de ne feledd: veled is megtörténhet! Wexler professzor egyetemi előadásokat tart a városi folklór különleges történeteiről. Az egyetem környékén morbid halálesetek történnek. Ki valósítja meg a rémisztő legendákat? Néhány diák végére akar járni a titokzatos eseteknek. A műfaj újabb csavaros és friss filmjében a professzor szerepében viszontláthatjuk az utóbbi évtizedek horror-sztárját, a hosszú életű Freddie Krueger megformálóját.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Noé vetítését betiltották Bahrain, Qatar, és az Egyesült Arab Emirátusok területén, ugyanis a helyi kormány szerint ez szembe ütközik az iszlám tanításokkal. Hasonló történt Egyiptomban, ott azt mondták, hogy a film "provokálná a hívők érzéseit".

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Tudtad?

A Herkules című filmet az alkotók bevallottan nem a kritikusok és műértők közönségének készítették.

Tudtad?

Gerard Butler jeleneteit kivágták 300 - A birodalom hajnala című filmből, mert később úgy döntött, hogy nem akar újra Leonidas lenni.

Tudtad?

A Rio 2 Don Rhymer író utolsó filmje tragikus halála előtt.

Kommentek