Filmek a hangulatodra szabva

Rémségek könyve

18+ karika
Urban Legend

Mesterszám

4.610 5.5 -
46 091 vélemény alapján

Szerintem

Minden városnak megvannak a legendái. Szájról-szájra szállnak és senki sem tudja, honnan származnak. Humor és horror, irónia és félelem keveredik a legendákban. Ha nem hiszel bennük, lelked rajta, de ne feledd: veled is megtörténhet! Wexler professzor egyetemi előadásokat tart a városi folklór különleges történeteiről. Az egyetem környékén morbid halálesetek történnek. Ki valósítja meg a rémisztő legendákat? Néhány diák végére akar járni a titokzatos eseteknek. A műfaj újabb csavaros és friss filmjében a professzor szerepében viszontláthatjuk az utóbbi évtizedek horror-sztárját, a hosszú életű Freddie Krueger megformálóját.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Habár A Kenau története szerint a holland Haarlemben játszódik, a forgatás Magyarországon volt a kedvezőbb adókörülmények miatt.

Tudtad?

Lenny Abrahamson Frank című filmje a Sundance Filmfesztiválon elsöprő kritikai és közönségsikert aratott.

Tudtad?

Kellan Lutz, amikor megkapta a Herkules legendája főszerepét, testalkatilag minél nagyobb akart lenni, de a rendező azt mondta neki: "Inkább a kockás hasadat emeljük ki még jobban!"

Tudtad?

A színészek A Wall Street farkasában igazából porrá zúzott B-vitamint szívtak fel az orrukba, ami úgy nézett ki, mint a kokain. Habár ez nem volt kellemes, a vitamin energiát adott nekik a színészi játékhoz.

Tudtad?

A futurológiai kongresszus c. filmben az operatőri munka a nem animált betéteknél Michael Englert lengyel operatőr érdeme, aki a nemrégiben megnyerte a Sundance Fesztiválon a Legjobb operatőr díjat.

Kommentek