Filmek a hangulatodra szabva

Zűrzavar

16+ karika
Hurlyburly

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Tölts el egy évet Hollywoodban: ha kibírod, biztosan sztár leszel… David Rabe szellemes színdarabját sikerrel játszották évekig Amerika színházaiban, a filmváltozat is igazi színészi teljesítményeket villant fel. Egyetlen év egy furcsa társaság életéből. Eddie (Sean Penn) jól kereső színész-ügynök, aki minden pénzét szórakozásra költi. Legjobb barátja, Phil (Chazz Palminteri) folyamatos önértékelési zavarokkal küszködő, agresszív temperamentumú színész. Artie (Garry Shandling) féltékeny barátai kétes sikereire. Mickey (Kevin Spacey) tűnik a legjózanabb ítélőképességűnek a bandában, de talán ő sem több, mint egy cinikus önimádó. Miért szeressük őket, ha ők sem szeretik egymást igazán? Tudják, hogyan kellene igazán élni, de mindig eljön az a fránya holnap…

Vetítések (tv)

Szombat
  • Moziverzum - 06.29. 02:10
Vasárnap
  • Mozi+ - 07.14. 01:20

Tudtad?

A Kavarás című filmben megjelenik Adam és Drew Az 50 első randi cimű filmjéből már ismert Tízmásodperces Tom, és elismétli jellegzetes bemutatkozását: Heló, Tom vagyok!

Tudtad?

A Justin Bieber - Belive című koncertfilmet mindössze három napig játszották az ausztráliai mozikban.

Tudtad?

A Grace: Monaco csillaga Hollywood egyik legcsodálatosabb, legismertebb színésznőjének egyik sorsdöntő periódusát tárja elénk, amikor is Grace Kelly végleg maga mögött hagyta Hollywoodot.

Tudtad?

Julia Roberts egy interjún könnyekben tört ki, amikor arról beszélt, hogy az Augusztus Oklahomában c. filmben Meryl Streep mellett szerepel, aki ugyanis a kedvenc színésznője.

Tudtad?

Dwayne Johnson nyolc hónapon át tartó kemény fizikai edzéssel készült Herkules főszerepére.

Kommentek