Filmek a hangulatodra szabva

A csontember

18+ karika
The Bone Collector

Mesterszám

6.510 6.6 -
114 078 vélemény alapján

Szerintem

Lincoln a rendőrség legjobb kriminalisztikai szakértője és nyomozója volt, egészen egy súlyos balesetig. Teljesen lebénultan, csupán fejét és egyik ujját mozgatva fekszik a kórházban. Éppen saját öngyilkosságát készíti elő elkeseredetten, mikor a kollégáknak újra tudására van szüksége. Sorozatgyilkos bukkant fel Manhattan utcáin, aki titokzatos ősi rejtvényeket hagy maga után és különleges tudást feltételező módszerekkel gyilkol. Ameliát (Angelina Jolie) jelölik ki a Lincolnnal való együttműködésre. A fiatal, tapasztalatlan rendörnő kénytelen halálpontosan követni magatehetetlen bajtársa utasításait. Egy emberként kell látniuk és dönteniük, mielőtt újra lecsap a gyilkos...

Vetítések (tv)

Hétfő
  • HBO - 07.08. 04:00

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Tudtad?

Zac Efron a Dave Francoval folytatott verekedős jelenetnél eltörte a csuklóját a Rossz szomszédság című filmben. A producerek bepánikoltak, és fontolgatni kezdték, miként lehetne a törött csuklót beleilleszteni a sztoriba, de Zac egy instant műtéttel megoldotta a problémát, így másnap már mehetett is tovább a forgatás.

Tudtad?

A Borgman igen sok fesztiváldíjjal büszkélkedhet, többek között az Athéni Nemzetközi Filmfesztiválon, a Holland Filmfesztiválon, a Sitges Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján, és a Palicsi Európai Filmfesztiválon zsebelt be díjakat különböző kategóriákban.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Tudtad?

A rendező szerette volna megtartani Sam Witwicky (Shia LaBeouf) karakterét, de a filmstúdió mindenképp új férfi főszereplőt akart a Transformers: A kihalás kora című filmbe.

Kommentek