Filmek a hangulatodra szabva

A szörny

16+ karika
Lake Placid

Mesterszám

4.610 5.6 -
40 862 vélemény alapján

Szerintem

Lake Placid Amerika egyik legkedveltebb hófedte üdülőhelye, neve magyarul Szelíd-tó. Nem sokáig… Szörnyű beszámolók kezdenek keringeni emberevő krokodilról. Veszélyben a turistaszezon, a helyi érdekeltségek megpróbálják először eltussolni az ügyet, majd maguk akarják megoldani, mielőtt országos botrány kerekedne az ügyből. Méghogy krokodilok a hegyek között? Egy helybéli keményfiú segíti a nagyvárosi paleontológus kisasszonyt a rejtély megoldásában. Akadályozza a dolgukat egy túlbuzgó figura, aki szenvedélyesen szereti a krokodilokat, ő viszont inkább élve. A szépséges környezetben rejlő új veszély felborítja a kisvárosban uralkodó csendet…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az Auracímű filmet létrehozó dunaújvárosi független filmes csapat tagjai ezzel az alkotással ünneplik megalakulásuk 20. évfordulóját. Filmográfiájukban olyan filmek szerepelnek, mint a Sherlock Holmes nevében (2012) vagy az Illúziók (2009).

Tudtad?

Darren Aronofsky rendező gyermekkora óta rajong Noé karakteréért és történetéért.

Tudtad?

A futurológiai kongresszus c. filmben az operatőri munka a nem animált betéteknél Michael Englert lengyel operatőr érdeme, aki a nemrégiben megnyerte a Sundance Fesztiválon a Legjobb operatőr díjat.

Tudtad?

Tavaly májusban a cannes-i filmvásáron a Viharsarok című filmet észak-amerikai, angol, francia és lengyel forgalmazók már megvásárolták.

Tudtad?

Az Igazság Ligáját eredetileg Ben Affleck rendezte volna, de miután ő visszalépett, Zack Snyder kapta meg a lehetőséget, ám a rendező személyes tragédiája miatt Joss Whedon fejezte be végül a filmet.

Kommentek