Filmek a hangulatodra szabva

A világ második legjobb gitárosa

16+ karika
Sweet and Lowdown

Mesterszám

7.810 7.3 -
26 909 vélemény alapján

Szerintem

Nem mindig sikerül minden a megfelelő helyen, a megfelelő időben… Amerika, harmincas évek: tombol a jazz. Emmet Ray gitárvirtuóz (Sean Penn) igazi laza fazon. Imádja az éjszakai életet, szereti bámulgatni a mozdonyokat és legfőbb hobbija éjjelente patkányokra lövöldözni. A világ legjobb gitárosának tartja magát. Ezt minden nője tudja róla. Titkos fóbiáját azonban kevesen ismerhetik. Legkedvencebb gitárosa egyben életének megrontója. Django Reinhardt (Michael Sprague), a cigány származású francia zenész sajnos egyidőben aratja sikereit Emmettel, aki szó szerint elájul muzsikájától. Woody Allen és kiváló jazz-történészek elemzik egymásnak ellentmondva Emmet Ray, az örök második kalandos pályafutását és rejtélyes eltűnését…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Robert Redford azért vállalta el az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben Alexander Pierce szerepét, mert unokái nagy rajongói a Marvel Studios filmjeinek.

Tudtad?

A hangtechnikusok 3.5 méter magas, 5.5 méter széles 100 000 wattos hangrendszert vittek a forgatás helyszínére, hogy eredeti, épített környezetben rögzíthessék Godzilla legendás, mindent elsöprő üvöltését.

Tudtad?

Az eltűnés sorrendjében világpremierje az egyik kiemelt 'A' kategóriás fesztiválon, a Berlinale versenyprogramjában volt, és 2014 áprilisában a rangos amerikai Tribeca Filmfesztiválra is meghívást kapott.

Tudtad?

Justin Bieber - Belive című koncertfilmjét nem adták le a kritikusoknak szánt előzetes sajtóvetítésen.

Tudtad?

Gerard Butler jeleneteit kivágták 300 - A birodalom hajnala című filmből, mert később úgy döntött, hogy nem akar újra Leonidas lenni.

Kommentek