Filmek a hangulatodra szabva

Az új Éva

18+ karika
La Nouvelle Ève

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Camille látszat-független nő, egyedül jár szórakozni. Furcsa férfiak oldalán ébred és odébb áll. Néha tudatmódosító szerekhez nyúl, néha kiönti a lelkét felületes barátainak és elviseli családját, ahol mindenki beletörődött az élet rendjébe. Alexis-szel való találkozása megváltoztatja életét. Beleszeret a férfiba, aki házas és kétgyermekes. Alexis félti politikai karrierjét is a titkos kapcsolattól, de félórás kínoktól gyötörve mégis belemegy. Érzéki hétvégét töltenek együtt, mikor Alexis végleg szakít. Catherine ott folytatja, ahol abbahagyta, csakhogy észreveszi maga körül a sivárságot…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Matthew McConaughey improvizál a A Wall Street farkasa c. filmben, amikor dudorászik és közben ütögeti a mellkasát. A filmben egyébként rengeteg rögtönzés van a párbeszédeknél.

Tudtad?

Gerard Butler jeleneteit kivágták 300 - A birodalom hajnala című filmből, mert később úgy döntött, hogy nem akar újra Leonidas lenni.

Tudtad?

A hasonmás című film Dosztojevszkij regényén alapszik. Natalie Paige karakterének, Melanie-nak az első szava a forgatókönyvben: "Idióta!", ami Dosztojevszkij egy másik regényének címe.

Tudtad?

Eredetileg Jennifer Garner játszotta volna az ellenállhatatlan Elisabeth szerepét a Működik a kémia c. filmben, de terhessége miatt végül Olivia Wilde kapta a főszerepet.

Tudtad?

Filmbaki a 3 nap a halálig c. filmben: Amikor Ethan meglátja Mitat felakasztott testét a fürdőszobában, a halott férfin hirtelen csuklót cserél karórája.

Kommentek